ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ Καραμανλή και Σαμαρά σε Μητσοτάκη! Και στο βάθος… Μαρινάκης

Έρχονται δύο ομιλίες και πολλοί περιμένουν να ακούσουν πράγματα...

Το ήδη βαρύ κλίμα στη ΝΔ επιδεινώθηκε από την απόφαση των Καραμανλή και Σαμαρά να μην δώσουν το παρών στην χθεσινή ομιλία Μητσοτάκη με πολλούς να περιμένουν εξελίξεις αργά ή γρήγορα!

Η ΝΔ θυμίζει καζάνι μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών και τις πληροφορίες για παρακολουθήσεις πρωτοκλασσάτων υπουργών τις οποίες η κυβέρνηση δεν έχει διαψεύσει.

Όπως σημειώνεται σε δημοσιεύματα, εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ υπάρχει αμηχανία και έντονη ανησυχία για το τι θα ακολουθήσει, ενώ το κλίμα επιδεινώθηκε μετά τις δύο ηχηρές απουσίες από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή. Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής αποφάσισαν να μην παρεβρεθούν, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον πρωθυπουργό.

Λέγεται μάλιστα πως αμφότεροι προετοιμάζουν παρεμβάσεις, προβληματίζοντας έντονα το Μέγαρο Μαξίμου.

Το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, ο Κώστας Καραμανλής θα δώσει το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή της εφημερίδας Εστία και βιογράφου του Μανώλη Κοττάκη. Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να λάβει τον λόγο κάνοντας νύξη στις καυτές πτυχές της επικαιρότητας.

Πέραν τούτου, λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 7 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Παλλάς με κεντρικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που συγκαταλέγεται στην λίστα των παρακολουθούμενων. Μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε σχετική τοποθέτηση.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε, κατά πολλούς, αιχμές χθες κατά του εφοπλιστή και πρώην συμμάχου του, Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας λόγο για ιδιωτικά συμφέροντα που τον θέλουν υπό πίεση, σημειώνοντας πως «οι Νεοδημοκράτες δεν μασάνε». Δυστυχώς βάσει αντιδράσεων δεν δείχνει να έπεισε πολλούς…

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί