Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 60χρονος εργάτης αλβανικής καταγωγής καταπλακώθηκε από τοίχο πλίθινης αποθήκης, ο οποίος υποχώρησε.
Λίγο μετά τις 14.30 απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το σημείο, στο οποίο έσπευσαν Πυροσβέστες της Π.Υ. Καρπενήσιου, αλλά και διασώστες της 7ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι ωστόσο μετά την ανάσυρση του 60χρονου από τους συναδέλφους τους, δεν χρειάστηκε να επέμβουν και επέστρεψαν στην βάση τους.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο γιος του, που εργαζόταν στον ίδιο χώρο, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Lamianow.gr / photo Lamianow.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος
- Όταν η τέχνη μιμείται τη ζωή: Ο Έρικ Ντέιν θα υποδυθεί έναν ασθενή με ALS, έξι μήνες μετά τη δική του διάγνωση
- Η ειρήνη είναι εύθραυστη! Η περιοχή που μπορεί να δώσει ξαφνικά μεγάλο πόλεμο
- «ΛΟΓΟΣ–LOGOS»: Η Μητρόπολη Ν. Ιωνίας δημιουργεί το πρώτο εργαλείο AI για θέματα πίστεως
- Fedhatta: Στην Αθήνα κορυφαία στελέχη του γερμανικού τουρισμού
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η 27χρονη που προκάλεσε τροχαίο οδηγώντας υπό την επήρεια μέθης
- Μαύρη Θάλασσα: Η Βουλγαρία θα μετάσχει ενεργά στη δημιουργία κόμβου ασφάλειας
- Ξεκίνησαν γυρίσματα για το “Black Tides”: Τζον Τραβόλτα και Μελίσα Μπαρέρα σε… αγώνα επιβίωσης
- Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Αν συμβεί αυτό τότε ίσως αλλάξουν πολλά πράγματα στην Ευρώπη