Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη!
Νεότερες πληροφορίες ισχυρίζονται ότι τελικά δεν προχώρησε το σχέδιο Κασιδιάρη – Κανελλόπουλου για συμπόρευση με το κόμμα «ΕΑΝ»! Λέγεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, μεταξύ άλλων, δεν τρέφει συμπάθεια για τον Νίκο Νικολόπουλο και σκέφτεται σοβαρά να μην δώσει τελικά γραμμή για σταυρό στο ΕΑΝ στις εκλογές του Μαΐου, ενώ δεν του άρεσαν και κάποιοι πολιτικοί χειρισμοί του κ. Κανελλόπουλου.
Υπάρχει το σενάριο, ο Ηλίας Κασιδιάρης να προσανατολίζεται τελικά να κατεβάσει το κόμμα του «Έλληνες» αυτόνομο στις επερχόμενες εκλογές με τον ίδιο αρχηγό και υποψήφιο, προσπαθώντας να πάρει το πράσινο φως από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Όπως μεταδίδεται, όλα είναι ανοιχτά για την κάθοδο του κόμματος του φυλακισμένου πολιτικού.
Λογικά την Τρίτη, με μία δήλωση που θα διανείμει η συνήγορός του θα ξεκαθαρίσει τι θα κάνει στις επικείμενες εκλογές: Θα ξεκαθαρίσει, λογικά, αν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα Έλληνες ή αν δεν θα κατέβει καθόλου σε αυτές τις εκλογές!!!
Όσον αφορά τον κ. Κανελλόπουλο, είχε ήδη κάποιες επαφές με το κόμμα Εμφιετζόγλου και με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν τελικά θα υπάρξει ενιαίος σχηματισμός λαϊκής δεξιάς στις εκλογές ή απλά μικρά κόμματα.
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Ελ. Βενιζέλος”: Τι ισχύει με το νέο σύστημα εισόδου/εξόδου που αφορά τον έλεγχο όλων των υπηκόων τρίτων χωρών
- Ο πάπας λέει τα ακριβώς αντίθετα από όσα είπε ο Χριστός για τον πόλεμο και την ειρήνη
- Αλ. Σδούκου: «Η κ. Αποστολάκη θύμισε τις εποχές των “γερμανοτσολιάδων” και της πιο ακραίας τοξικότητας»
- ΥΠΕΞ για συριακή πόλη με ελληνικό πληθυσμό: «Παρακολουθούμε στενά με ανησυχία την κατάσταση»
- Duffy: Η αληθινή ιστορία της απαγωγής της, για πρώτη φορά στην οθόνη
- “Μην κοιμάστε όταν οδηγείτε!” – Ο αυτόματος πιλότος στην Κίνα γίνεται ρουτίνα, vid
- Συγκρότηση ευρείας επιτροπής για την αναγνώριση του Πειραιά ως «Μαρτυρικής Πόλης»
- Δ. Μιχαηλίδου: Επιλέξαμε παρεμβάσεις που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας
- 60 μεταπτυχιακοί φοιτητές της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ συμμετείχαν στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» του ΣΦΕΕ
- Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Σε λειτουργία από τη Δευτέρα τρεις σταθμοί απολύμανσης οχημάτων στη Δράμα









