ΝΔ μετά την καταγγελία κατά της Ελλάδας από Συριζαίο Ευρωβουλευτή για το μεταναστευτικό: «Βάζουν το μικροκομματικό όφελος πάνω από το εθνικό»

Έξαλλοι στην Πειραιώς μετά την αδιανόητη κίνηση Αρβανίτη.

Την αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος προκάλεσε η κατάθεση ερώτησης στην Κομισιόν για το μεταναστευτικό από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη.

Η ΝΔ αναφέρει ότι ο ευρωβουλευτής υιοθετεί ουσιαστικά την προπαγάνδα της Τουρκίας, κάνει λόγο για αντιπολιτευτικά αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ και για δυσφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό.


Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:


«Τι επιδιώκει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να βλάψει την διεθνή εικόνα της χώρας σε μια περίοδο που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως παράδειγμα προς μίμηση ή να πείσει τους λίγους που έχουν απομείνει να τον ακούν εντός συνόρων;

Τις προηγούμενες ημέρες πρώην μετακλητός τους υπάλληλος συκοφάντησε την πατρίδα με δημοσίευμα σε διεθνές μέσο για να εργαλειοποιηθεί στη συνέχεια αντιπολιτευτικά από το εγχώριο σύστημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σήμερα ο Ευρωβουλευτής κ. Αρβανίτης καταθέτει νέα ερώτηση στην Κομισιόν υιοθετώντας την προπαγάνδα της Τουρκίας σχετικά με τις μεταναστευτικές/προσφυγικές ροές στο Αιγαίο και δυσφημίζοντας την χώρα μας για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δυστυχώς όσο μεγαλώνουν και αυξάνονται τα αντιπολιτευτικά τους αδιέξοδα τόσο αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως βάζουν το μικροκομματικό όφελος πάνω από το εθνικό.»

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί