ΝΔ για Τσίπρα: Παραλήρημα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο – Ας τολμήσει να καταθέσει πρόταση μομφής

Σε πολύ υψηλούς τόνους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου καλούσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα. Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια», σημείωσε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε:

«Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα! Πως ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πως είναι σήμερα. Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το «Μάξιμο Σαράφη» που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Α2 και τις κυπριακές offshore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία. Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν».

ethnos/eurokinissi

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί