Μυτιλήνη: Αλλοδαποί από την Μόρια άνοιγαν σπίτια

Τον τελευταίο ενάμισι μήνα αναζητούσαν οι άνδρες της Ασφαλείας τα ίχνη των διαρρηκτών που «χτύπησαν» τέσσερα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν, χάρη στην αξιοποίηση στοιχείων από τους ειδικούς του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών. Και στις τέσσερις περιπτώσεις εμπλέκεται ένας 20χρονος μετανάστης, ο οποίος συνελήφθη τη Μεγάλη Τρίτη από αστυνομικούς της […]

Τον τελευταίο ενάμισι μήνα αναζητούσαν οι άνδρες της Ασφαλείας τα ίχνη των διαρρηκτών που «χτύπησαν» τέσσερα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν, χάρη στην αξιοποίηση στοιχείων από τους ειδικούς του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών.

Και στις τέσσερις περιπτώσεις εμπλέκεται ένας 20χρονος μετανάστης, ο οποίος συνελήφθη τη Μεγάλη Τρίτη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας, όπου είχε διαπράξει την τελευταία του κλοπή.

Μάλιστα, είχε πάνω του ένα μαχαίρι κι έτσι του ασκήθηκε από την Εισαγγελία Μυτιλήνης δίωξη για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Πηγή: protothema.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί