Μπογδάνος: «Το σύνθημα είναι “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε την δημιουργία του κόμματός του, με σύνθημα «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία».

Υπενθυμίζεται πως ο K. Μπογδάνος, ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, την ίδρυση του κόμματος με την ονομασία «ΠΑΤΡΙΔΑ» (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής), με αντιπρόεδρο την πρώην υποψήφια βουλευτή της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Όπως τόνισε ο ίδιος, το κόμμα πρόκειται να πραγματοποιήσει συνέδριο και θα ανακοινώνει κάθε εβδομάδα ένα υποψήφιο.

«Αυτό που είχε το κόμμα είναι συνέπεια, όσα λέγαμε στο παρελθόν εξακολουθούμε να λέμε και σήμερα», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και στη συνέχει αναφέρθηκε στο σύνθημα του κόμματος:

«Το σύνθημα είναι “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία”, διότι oι αριστεροποιημένες πολiτικές της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν να κάνουν μόνο με εθνικά θέματα, με ζητήματα εποικισμού, ισλαμικής εισβολής και αντικατάστασης πληθυσμού.

Το “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια” είναι ένα σύνθημα το οποίο είναι από τα τέλη του 19ου αιώνα, το σφετερίστηκε η επταετία και του άφησε την αρνητική επίγευση. Η πατρίδα και η θρησκεία είναι πράγματα που αγαπάμε, η οικογένεια για εμάς είναι το κύτταρο όλων των κοινωνιών που θέλουν να προκόψουν».

intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί