Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:
«14 μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς στην περιοχή των Παλαιών. Προτεραιότητα να φύγουν λάσπες και σκουπίδια, και θα ακολουθήσουν οι καθαρισμοί υπονόμων. Όσοι έχουν πρόβλημα διαμονής, λόγω ζημιών στα σπίτια τους, ας επικοινωνούν με το Δήμος Βόλου στα τηλέφωνα που έχουμε δώσει για να φιλοξενηθούν.
Δυστυχώς δεν λείπουν και τα γραφικά κομματόσκυλα, οι γνωστοί – άγνωστοι, που δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανα τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας.
Νομίζουν ότι εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την γωνία των ανθρώπων θα κερδίσουν κάτι. Ας πάνε κάπου αλλού, ας ασχοληθούν με κανα φεστιβάλ, γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους».
Δείτε τι είχε συμβεί: