Μπακογιάννη: «Θα γίνουν σίγουρα δεύτερες εκλογές» – Τι είπε για Μητσοτάκη που προβλημάτισε

Σιγουριά πως θα διεξαχθούν και δεύτερες εκλογές, εξέφρασε η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN το πρωί της Πέμπτης.

Παράλληλα η κυριά Μπακογιάννη, αναφέρθηκε στην ένταση στο ελληνοτουρκικο μέτωπο αλλά και στο κρίσιμο ζήτημα των παρακολουθήσεων, ενώ άσκησε ιδιαίτερα έντονη κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη και στον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην πάμε σε δεύτερες εκλογές. Δεν το βλέπω. Νομίζω το επιβεβαίωσε και ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη, δεν γίνεται. Αριθμητικά, χωρίς το πρώτο κόμμα, να γίνει κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση όπως την αποκάλεσε ο πρωθυπουργός, τερατογέννεση. Δεν γίνεται δηλαδή» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στο OPEN .

Σε ερώτηση τι βαθμό βάζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ως πρωθυπουργό, από το ένα ως το 10, η ίδια απάντησε ότι «εγώ του βάζω πολύ καλό βαθμό (σ.σ. όχι άριστα). Πιστεύω ότι αυτές οι απανωτές κρίσεις, ωρίμασε τον Μητσοτάκη πάρα πολύ και έδειξε ηγετικές ικανότητες τις οποίες κανένας δεν ήξερε πως είχε».

«Έχω ζήσει πρωθυπουργούς, υπουργούς… Δεν έχω ζήσει αυτή τη γνώση του φακέλου και αυτή την ταχύτητα. Συνδυάζει πράγματα τα οποία πολύ δύσκολο να τα βρεις».

ethnos/intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί