Μόνο για τους δημότες Φαλήρου η είσοδος πολιτών στην παραλία Φλοίσβου;

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εικόνα που παρουσίασε η παραλία Φλοίσβου, το Σάββατο (11.04.2020), είναι ο δήμαρχος Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, το 95% των πολιτών που μετέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία του Φλοίσβου είχαν μεν τα απαραίτητα χαρτιά, αλλά πολλοί από αυτούς ήταν από άλλες περιοχές της Αττικής, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Παλαιό Φάληρο.

Ο κ. Φωστηρόπουλος, τόνισε πως αν συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο θα ζητήσει να υπάρχει έλεγχος στις εισόδους, ώστε να έχουν πρόσβαση μόνο οι δημότες της περιοχής.

Ο δήμαρχος Φαλήρου εξήγησε ότι από το πάρκο Φλοίσβου μέχρι την Εδέμ, η παραλία Φλοίσβου έχει μήκος ενάμιση χιλιόμετρο.

Συνεπώς, σε όλο το μήκος της θα πρέπει να βρίσκονται 300 πολίτες ταυτόχρονα, για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός. “Αν περπατάνε δύο άτομα ανά 10 μέτρα, θα έπρεπε να είναι συνολικά 300, όχι 300 άτομα ανά 200 μέτρα!”, είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο κ. Φωστηρόπουλος είπε ότι κόπηκαν τόσες πολλές παραβάσεις, που το απόγευμα είχε τελειώσει το… μπλοκάκι των αστυνομικών και χρειάστηκε να φέρουν άλλο.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις μιας τετραμελούς οικογένειας που έφυγε από το Κουκάκι και πήγε στην παραλία Φλοίσβου, ενός ζευγαριού από την Καλλιθέα και ενός τουρίστα που… βόλταρε.

(Newsit – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί