Στην πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσει υπόμνημα κατά της συμμετοχής του κόμματος «Σπαρτιάτες» στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, αλλά και στις κυβερνητικές παρεμβάσεις υπέρ της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς ο πρωθυπουργός στο μήνυμα του για τη συμπλήρωση 57 χρόνων από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών του 1967.
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού
«Πενήντα επτά χρόνια από το χουντικό πραξικόπημα και 50 χρόνια από την επιστροφή της Δημοκρατίας στη χώρα, η εμπειρία του χθες τροφοδοτεί τις επιλογές του αύριο. Θυμόμαστε την τυραννία της δικτατορίας. Τιμούμε τους αγωνιστές της αντίστασης. Και δίνουμε συνέχεια στις κατακτήσεις της ελευθερίας και του κοινοβουλευτισμού.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες υποδέχονται την φετινή επέτειο με ευθύνη, ωριμότητα και αποφασιστικότητα. Προστατεύοντας τη Δημοκρατία από τους νέους εχθρούς της, που την πολιορκούν με ψέματα και με δημαγωγία. Ξεπερνώντας τις αδυναμίες της Μεταπολίτευσης. Βηματίζοντας σταθερά στον δρόμο της Ευρώπης και της προόδου.
Στις μέρες μας, απαντάμε στο παρελθόν με έργο και αποτέλεσμα στα στοιχήματα της εποχής. Με αναχώματα στην παγκόσμια ακρίβεια. Μόνιμες αυξήσεις στο εισόδημα. Θωράκιση της πατρίδας. Ισχυρή εθνική φωνή στο εξωτερικό. Και διαρκή προσπάθεια για μία καλύτερη καθημερινότητα στην Υγεία, στην Παιδεία και στο Κράτος μας.
Προχωρούμε με σιγουριά ώστε γρήγορα να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην Ευρώπη!»
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιταλία: Πρόταση να δοθεί το όνομα του Τζόρτζιο Αρμάνι στο αεροδρόμιο του νησιού Παντελερία
- Άναυδοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκαν μούμιες στην Ασία 9.500 χρόνια αρχαιότερες από τις αιγυπτιακές
- Δημοσκόπηση: Χαμός με τον αριθμό κομμάτων που μπαίνουν Βουλή! Πόσοι θα ψήφιζαν πιθανό κόμμα Σαμαρά
- «Ο ήλιος ξυπνάει σιγά σιγά»: Η NASA προειδοποιεί ότι η ηλιακή δραστηριότητα θα παραμείνει υψηλή
- ΕΣΕΕ: Το ελληνικό εμπόριο σε νέα «τροχιά» ενόψει τεχνολογικών και γεωπολιτικών εξελίξεων
- Τότε θα συναντηθούν κατά πάσα πιθανότητα Μητσοτάκης-Ερντογάν
- Μετρό Νέας Υόρκη vs μετρό Μόσχας! Δείτε απλά το ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε
- Black Rabbit: Το σκοτεινό δράμα με τους Jason Bateman και Jude Law είναι ο άξιος “διάδοχος” του Ozark
- Ο Τραμπ είπε πως διαφωνεί με τον Στάρμερ στο θέμα της αναγνώρισης ενός παλαιστινιακού κράτους
- Συνάντηση του Μαχμούντ Αμπάς με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα
Κύρια Θέματα

















