«Στα εσωτερικά πολιτικά συμπεράσματα που θα βγουν το βράδυ των εκλογών θέλω να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για ένα πράγμα: Η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα που θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις. Να μην δώσουμε πάτημα σε κάποιους να θέτουν σε αμφισβήτηση τη λαϊκή ετυμηγορία των εκλογών του περασμένου Ιουνίου. Θα θελήσουν να το κάνουν, μην έχουμε καμία αυταπάτη. Ότι αν το αποτέλεσμα είναι πολύ κατώτερο των προσδοκιών μας κάποιοι θα βγουν και θα πούνε αυτή η κυβέρνηση δεν έχει νομιμοποίηση, ας πούμε, να κάνει μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Στην επόμενη κατάληψη Πανεπιστημίου, την οποία θα εκκενώσουμε θα είναι απ’ έξω και θα λένε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε γιατί δεν έχετε νομιμοποίηση να κάνετε κάτι τέτοιο. Θα τους διαψεύσουμε, όμως, και πάλι», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Αναφερόμενος στο νομό Πέλλας ο πρωθυπουργός είπε ότι τα τελευταία 5 χρόνια δόθηκαν από τον ΕΛΓΑ σε αγροτικές αποζημιώσεις 400 εκατομμύρια ευρώ.
Τον κ. Μητσοτάκη καλωσόρισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος μίλησε για τον σύγχρονο πατριωτισμό και υπογράμμισε:«Σύγχρονος πατριωτισμός είναι να ξέρεις πότε να λες “όχι” στις αυταπάτες των Σκοπίων. Και σε ευχαριστούμε πρόεδρε γιατί τις τελευταίες μέρες καταστήσατε σαφές προς όλους ότι εμείς δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα, εφόσον κάποιοι άλλοι δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα».
Ο πρωθυπουργός περπάτησε στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών μέχρι τον χώρο της συγκέντρωσης και συνομίλησε με καταστηματάρχες και περαστικούς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΕ: Που θα συμμετάσχει την Παρασκευή ο Κ. Μητσοτάκης
- Η ισορροπημένη διατροφή αποτελεί θεμέλιο της ευζωίας
- Θεσσαλονίκη: Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου στην Θέρμη
- Γυναίκα άλλαξε το χρώμα ματιών στην εγκυμοσύνη της, για να γεννηθεί το παιδί της με μπλε μάτια
- Συνομιλούν αυτή την στιγμή Τραμπ και Πούτιν
- ΣτΕ: Οι δήμοι δεν μπορούν να ρυθμίζουν ζητήματα εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών και περιορισμών δόμησης
- Τι θα κάνει η Τουρκία αν οι Βρετανοί χτυπήσουν τον Turkstream; Έχουν γνώση οι «φύλακες» στο Κρεμλίνο
- Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ισόβια στον 50χρονο οικοδόμο για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του το 2024
- Νέο χτύπημα Μητσοτάκη στο TikTok: “Πολύ καλά νέα στο μέτωπο των τιμών – Στο 1,10 ευρώ / λίτρο το πετρέλαιο”
- Νορβηγία: Πρώην φρουρός της πρεσβείας των ΗΠΑ κρίθηκε ένοχος για κατασκοπεία