Μητσοτάκης: Πήρε 8.500 ευρώ ενίσχυση ως αγρότης – «Είναι ΙΣΤΟΡΙΚΟ του ΔΙΚΑΙΩΜΑ», είπε ο Οικονόμου! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε και και ας μην το πιστεύετε...

Ήταν 23 Μαΐου όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε τους νέους και τις νέες να μην ασχολούνται με το πόσα χρήματα θα βγάλουν αλλά να δουν τη ζωή πιο ολιστικά.

Ο δάσκαλος που δίδασκε και λόγο δεν εκράτει, αποκαλύπτεται δυο εβδομάδες μετά, ότι πήρε οικονομική ενίσχυση ως αγρότης και μάλιστα μετά από αίτηση που κατέθεσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρωθυπουργός το 2020 και το 2021 ενισχύθηκε οικονομικά με ποσό περίπου 8.500 ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εγγυήσεων (ΕΓΤΕ) και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).

Η οικονομική ενίσχυση του αγρότη Κυριάκου Μητσοτάκη είναι νόμιμη. Το θέμα, όμως, είναι πόσο πρέπουσα είναι ειδικά στους ζοφερούς καιρούς που ζουν εκατομμύρια πολίτες λόγω της ακραίας ακρίβειας και της πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ που αντί να δίνει λύσεις, την πυροδοτεί με την αντιρωσική υστερία και την πράσινη από-ανάπτυξη!

Η επιβεβαίωση της κίνησης του πρωθυπουργού ήρθε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Οικονόμου, ο οποίος αποκάλεσε την ενίσχυση του αγρότη Μητσοτάκη ως «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ»!

Δείτε το βίντεο:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί