Μητσοτάκης: Μέχρι το εμβόλιο νυχτερινή διασκέδαση ΓΙΟΚ – Άνοιγμα λιανεμπορίου με ΑΥΣΤΗΡΑ μέτρα

Αυτό δήλωσε ο Πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο 31ο Greek Economic Summit μιλώντας για τον... κορωνοϊό.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας διαδικτυακά με τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Columbia Λι Μπόλινγκερ (Lee C. Bolinger), στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Φόρουμ «World Leaders», αποκάλυψε ότι η επαναλειτουργία των μπαρ και νυχτερινή διασκέδαση θα καταστεί εφικτή μόνο όταν έχουμε τα εμβόλια.

Ως προς την εστίαση και το λιανεμπόριο, όπως είπε, θα ανοίξουν σταδιακά και με πολλούς περιορισμούς.

Την συζήτηση συντονίζει ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νίκος Μπακατσέλος, και συμμετάσχουν ο CEO της Pfizer, ‘Αλμπερτ Μπουρλά, ο CEO της Philip Morris International Ανδρέας Καλαντζόπουλος, ο CEO της Deloitte Global Punit Renjen και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών, Myron Brilliant.

Ο ακριβής τίτλος της συνεδρίας ήταν «Η Ελληνική μετεξέλιξη: Ξεπερνώντας την οικονομική κρίση, τον λαϊκισμό και την Covid», με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά τόσο σε ερωτήσεις του κ. Μπόλινγκερ, όσο και φοιτητών, ομογενών και μη.

Οι ηγέτες του κόσμου εκτελούν τις οδηγίες της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων. Μεγάλο το πλήγμα στην νυχτερινή διασκέδαση της χώρας, η οποία, λόγο ελλαδικής ιδιοσυγκρασίας, είναι από τις μεγαλύτερες πηγές εργασίας.


ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί