Μητσοτάκης: Η υγεία είναι το μεγάλο προσωπικό μου στοίχημα

«Το επιτελικό κράτος ήταν μεγάλη επιτυχία για τη χώρα», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο STAR. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι αυτό το μοντέλο δοκιμάστηκε και μπορεί να βελτιωθεί και να γίνουν παρεμβάσεις και στην οργάνωση της κυβέρνησης και σε επιλογές προσώπων «που και εμείς μπορεί να βάλαμε κομματικό νερό στο κρασί μας και αυτό δεν πρέπει να γίνει».

Ανέφερε ότι είναι μεγάλο προσωπικό του στοίχημα η υγεία τονίζοντας πως «δεν γίνεται να περιμένεις 12 μήνες για ένα χειρουργείο».

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θέλει να «σπάσει» το υπουργείο Εργασίας σε ένα συντάξεων και ένα δεύτερο που θα ασχολείται με την κοινωνική πολιτική και τη στέγη.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο αποχής είπε ότι «θέλουμε οι πολίτες να ψηφίσουν και στις δύο εκλογές» και σημείωσε πως «δεν φέραμε εμείς την απλή αναλογική». Υπενθύμισε ότι και το 2015 και το 2019 κάποιοι δούλευαν σεζόν και πως αν υπάρχει διπλή κάλπη «δεν είναι δική μας η ευθύνη».

Πρόσθεσε, πως για πρώτη φορά θα ψηφίζουν και 25.000 Έλληνες από το εξωτερικό και δεσμεύτηκε ότι θα αναζητήσει ξανά 200 βουλευτές, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα σε όποιον είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους να ψηφίζει από τον τόπο διαμονής του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί