και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης όπου μίλησε για την προσπάθεια που έκανε να γίνει πιο ψύχραιμος, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για το μαύρο τηλέφωνο που έχει στο σπίτι και στο γραφείο του.
Ένα από τα διασκεδαστικά κομμάτια της εκπομπής που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 το βράδυ της Δευτέρας (15/5) ήταν οι ερωτήσεις του μικρού συνεργάτη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Σπύρου Ντούγια.
«Παρακαλώ. Ένα χειροκρότημα για τον Σπύρο μας κατ’ αρχάς, που πλέον θα αναλάβει. Έλα, Σπύρο μου. Θα καθίσω κι εγώ εδώ πέρα δίπλα. Έλα, Σπύρο. Έλα, Σπύρο, σε παρακαλώ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί φέτος δεν συνεργαζόμαστε με τον Σπύρο. Είναι guest. Ήρθε μόνο για σας. Πρέπει να σας πω, πρέπει, μου λένε, να πάρω την τούρτα γιατί δεν φαίνεται ο Σπύρος.
Σπύρο, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ψηλώσουμε ακόμα λίγο. Μισό λεπτό λίγο. Δεν το περίμενα ότι μια τούρτα θα κρύβει, θα σε έχει σε τέτοια απόσταση από την επιτυχία. Σου λείψαμε καθόλου; Φτιάξου, φτιάξου, φτιάξου. Πώς σε βλέπεις; Πώς σου φαίνεται που θα πάρεις μια συνέντευξη από τον Πρωθυπουργό; Πάρα πολύ ωραία. Λοιπόν, εγώ θα κάτσω εκεί δίπλα. Μίλα σαν να μην είμαι εδώ», είπε ο Γρηγόρης Αρανούτογλου κι έδωσε τον λόγο στον Σπύρο να κάνει τις ερωτήσεις που ήθελε.
Έπειτα, ο Σπύρος ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη:
«Αν είχατε μία υπερδύναμη, ποια θα είχατε; Ποια θα θέλατε να ήταν;» και «πετάχτηκε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Ωραία ερώτηση, ρε Σπύρο. Υπερδύναμη. Να πω εγώ, Πρόεδρε; Να πω; Τώρα το σκεφτόμουν, προχθές… Θα ήθελα να ήμουν αόρατος, Σπύρο. Αόρατος» και έπειτα ήρθε και η σειρά του πρωθυπουργού: «Εγώ θα σου πω τι θα ήθελα. Να ταξιδεύω στο χρόνο» και συμπλήρωσε:
«Ναι, να μπορώ να πηγαίνω πίσω ή μπορεί να πηγαίνω και μπροστά. Να δω πώς θα είναι η Ελλάδα σε 20 χρόνια από τώρα».
Και του είπε ο Σπύρος: «Γιατί ας πούμε, μπορείτε να πάτε πίσω, να διορθώσετε κάτι που είχατε κάνει…» και απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Α, αυτό… Εκεί θα μπλέξει λίγο. Αυτό είναι υπερδύναμη που νομίζω ότι ξεπερνάει και τα όρια της υπερδύναμης».
«Θα μου αρκούσε να γυρνάω πίσω και να βλέπω ας πούμε πώς ζούσαν άνθρωποι σε άλλες εποχές. Σκέψου να μπορείς να γυρίσεις πίσω και να δεις πώς έχτισαν στην Παρθενώνα, τι ωραία που θα ήταν», συνέχισε.
Και ποιος είναι ο αγαπημένος του υπερήρωας; «Ο αγαπημένος μου υπερήρωας, από τους ήρωες… Τώρα εσείς έχετε κάποιους… Κάποιους καινούριους. Εγώ όλους αυτούς, για να σου είμαι ειλικρινής, δεν τους πολυξέρω. Τώρα έχουν βγει όλοι, κάτι Transformers που αλλάζουν… Εμένα μου άρεσε ο Batman και μου άρεσαν πολύ και οι ταινίες του Batman, οι τελευταίες που βγήκαν. Ήταν καταπληκτικές», τόνισε.
(newsbeast – ana-Γραφείο Πρωθυπουργού photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αμερικανός Υπουργός Ενέργειας: ΗΠΑ και Κίνα μπορούν να ισορροπήσουν τους ρόλους τους στη Βενεζουέλα
- Συντριπτικό χτύπημα Τραμπ στις «Γκρέτες»: «Φεύγουμε από το Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα»
- Αγροτικά μπλόκα: Ακυρώνονται 50 δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη
- Ζαχαράκη: Περιμένουμε πάνω από 5 αιτήσεις για αδειοδότηση Μη Κρατικών Πανεπιστημίων – Δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές
- Ζελένσκι: Το αμερικανικό έγγραφο για τις εγγυήσεις ασφαλείας είναι έτοιμο να οριστικοποιηθεί
- Δεξαμενόπλοιο με προορισμό τη Ρωσία χτυπήθηκε ανοικτά των τουρκικών ακτών
- Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Ξεκινά η υποβολή προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων και με εξ αποστάσεως μάθηση
- Σε ανταλλαγή κρατουμένων προχώρησαν Γαλλία και Ρωσία
- Μερτς: Πρέπει να αυξήσουμε το τίμημα του πολέμου στην Ουκρανία
- Προσγείωση-θρίλερ σε αεροδρόμιο της Κων/πολης, vid









