«Οι ελληνικές δυνάμεις παραμένουν στον Έβρο και είναι έτοιμες να διαφυλάξουν τα σύνορα από τους μετανάστες» δήλωσε στα Παραπολιτικά, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου.
Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι «η ελληνική αστυνομία ήταν από την πρώτη στιγμή στην μάχη για την αποτροπή της διασποράς του κοροναϊού», ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «οι έλεγχοι συνεχίζονται και επιβάλλονται πρόστιμα».
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι «θα πρέπει ο καθένας να φροντίζει για την ατομική του ευθύνη».
Ακόμη ανέφερε πως «είναι θετικός ο απολογισμός για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία ενώ είπε πως έχουν βελτιωθεί οι υπηρεσίες προς τους πολίτες».
Την ίδια στιγμή ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως «έχουν γίνει 1.500 προσλήψεις ειδικών φρουρών, έχει στελεχωθεί η ομάδα ΔΙΑΣ, εφαρμόζονται ειδικά επιχειρησιακά σχέδια ανά περιοχή, οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν πέσει ενώ έχουν γίνει εξιχνιάσεις από τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας».
Τέλος, επισήμανε ότι «αντιμετωπίζονται μεμονωμένες παραβατικές συμπεριφορές αστυνομικών».
Με πληροφορίες από Παραπολιτικά
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια έφερε την ελπίδα σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας
- Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε 241 επιβάτες στο νότιο Μεξικό
- Κόπα Άφρικα: Τερματοφύλακας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
- Ο Νικ Κύργιος νίκησε την Σαμπαλένκα στην “Μάχη των Φύλων”, vid
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: «Θα υπάρξει συμφωνία αλλιώς θα σκοτωθούν επιπλέον εκατομμύρια άνθρωποι»
- Απίθανο βίντεο: Δύο Ρώσοι άναψαν πυροτεχνήματα…μέσα σε ασανσέρ!
- Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ
- Κρεμλίνο: Πούτιν και Τραμπ πιστεύουν ότι η Ουκρανία πρέπει να λάβει απόφαση για το Ντονμπάς
- Κ.Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όρια στην προπαγάνδα, στο ψέμα και τη διαστρέβλωση
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους









