• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μήνυμα ανθρωπιάς από τον ντελιβερά που κατάλαβε ότι πέθανε μοναχικός πελάτης του (vid)

Μήνυμα ανθρωπιάς από τον ντελιβερά που κατάλαβε ότι πέθανε μοναχικός πελάτης του (vid)

delivery
«Το σπίτι του ήταν σε άθλια κατάσταση», υποστήριξε ο διανομέας.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ντελιβερά στον Αλμυρό του Βόλου για τακτικό πελάτη με τον οποίο είχε αναπτύξει φιλική σχέση, καθώς είχε σταματήσει να παραγγέλνει φαγητό και όπως διαπιστώθηκε, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος δεν είχε συγγενείς, είχε χάσει την ζωή του.

Ο διανομέας είπε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι του πήγαινε τακτικά φαγητό από την ψησταριά όπου δουλεύει, αλλά και σπιτικά εδέσματα που μαγείρευε η γυναίκα του.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο άτυχος 68χρονος ζούσε μόνος του στον Αλμυρό και ήταν από την Κάλυμνο. Όπως είπε, ενώ έβγαινε έξω από το σπίτι για να παραλάβει την παραγγελία του, κάποια φορά αυτό δεν έγινε και έτσι έφθασε εκείνος έως την πόρτα του σπιτιού του 68χρονου. «Όταν άνοιξε την πόρτα, το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση», είπε ο ντελιβεράς.

«Του μαγείρευε η γυναίκα μου»
Μάλιστα πρότεινε στον μοναχικό άνδρα να τον βοηθήσει και του είπε «δεν είναι ανάγκη να τρως συνέχεια σουβλάκια». «Είπα στην γυναίκα μου, όταν μαγειρεύεις φτιάξε ένα πιάτο φαγητό παραπάνω και μου είπε η γυναίκα μου, φυσικά. Κι έτσι έγινε. Τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα του πηγαίναμε σπιτικό φαγητό», συμπλήρωσε ο διανομέας.

Για τον άτυχο άνδρα είπε ότι «ήταν λίγο αυστηρός με τον εαυτό του και δεν ήθελε βοήθεια. Έπινε και λίγο κρασί και γενικώς αλκοόλ».

Όπως τόνισε ο διανομέας, είχε ημέρες να μάθει νέα του 68χρονου, γεγονός που τον ανησύχησε και τον κινητοποίησε, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί, μέσω των αστυνομικών που ειδοποίησε, ότι ο 68χρονος είχε χάσει την ζωή του.

photo unsplash