Ολες οι αναζωπυρώσεις βρίσκονται υπό έλεγχο, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα στην διάρκεια της ημέρας.
Η κατάσταση σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιτελών του Πυροσβεστικού σώματος, είναι η καλύτερη των τελευταίων ημερών, αφού μετά την σκληρή μάχη που έδωσαν Πυροσβέστες και εθελοντές, όλα τα μέτωπα της φωτιάς βρίσκονται σε ύφεση.
Στο στόχαστρο των επίγειων και εναέριων πυροσβεστικών δυνάμεων, βρίσκονται και σήμερα οι αναζωπυρώσεις που καταγράφονται σε περιοχές ανάμεσα στο Βάτι, Προφύλια – Γεννάδι – Λαρδο, οι οποίες πάντως είναι πλήρως ελεγχόμενες.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Klavdia: Η φήμη της έφτασε στην Times Square της Νέας Υόρκης – Δείτε βίντεο και εικόνες
- Για απειλές και από τον Νότο μίλησε ο Μητσοτάκης!
- Συνάντηση Πούτιν-Τραμπ: Στην Ουάσινγκτον ο Ούγγρος ΥΠΕΞ
- Πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία Λαβρόφ-Ρούμπιο
- Οδήγηση με μπουφάν και νερό/καφές στο ΙΧ: Τι απαντά το Υπ. Μεταφορών στα σχετικά δημοσιεύματα
- Ο Νετανιάχου συνάντησε τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ
- Η Χαμάς λέει πως θα παραδώσει μια ακόμη σορό ομήρου σήμερα το βράδυ
- Μαριονέτες σε απόγνωση: Πώς αντέδρασε η Κάγια Κάλας στο ταξίδι Πούτιν στην Ε.Ε., vid
- Ούγγρος ΥΠΕΞ: «Οι πολιτικοί της Ε.Ε. θα κάνουν ό,τι μπορούν για να χαλάσουν τη συνάντηση Πούτιν-Τραμπ»
- Ολοκληρώθηκε η εθνική διακλαδική άσκηση «Δούρειος Ίππος – 25»