Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δράστες, ηλικίας 24, 42 και 40 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν, προσπάθησαν να προβούν σε ανάληψη χρηματικού ποσού με τις τραπεζικές κάρτες που περιέχονταν στο πορτοφόλι.
Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια περιπολιών των αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Παράλληλα έγιναν ακόμη τέσσερις συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρες κλοπών, που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Χαριλάου, του Κορδελιού, της Πυλαίας και του Ευόσμου. Μεταξώ αυτών, συνελήφθη 48χρονος, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα πρόσβασης που είχε σε χώρους εταιρείας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει, από ανενεργό εργοστάσιο, κομμάτι χαλκού (60 κιλών), πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον φύλακα και συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.
Η αστυνομία ενημερώνει ότι οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.
(απεμπε – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπάνια επίσκεψη Σοϊγκού στο Ιράκ, video
- Τραμπ: «Έχουμε συμφωνία για το TikTok»
- Νατοϊκό φιάσκο! «Ελαττωματικός πύραυλος F-16 και όχι ρωσικό drone κατέστρεψε στέγη σπιτιού», λένε πολωνικά ΜΜΕ
- Ο Σίσι αποκάλεσε το Ισραήλ «εχθρό» – Η πρώτη φορά που Αιγύπτιος πρόεδρος προβαίνει σε τέτοιο χαρακτηρισμό
- Έπος! Αυτό ανακάλυψαν κάτω από τις αναρτήσεις του Ζελένσκι, vid
- Τα «καρφιά» του ΠΑΣΟΚ για την «μεταγραφή» Λοβέρδου στη ΝΔ
- Πυρκαγιά ξέσπασε στην Άνδρο – Προειδοποιητικό μήνυμα του 112
- Αυξήθηκε τον Αύγουστο η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας
- Ένα σατιρικό ( ; ) ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει σε τι κατάσταση έχουν φτάσει οι ΗΠΑ
- Πέθανε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, είδωλο του Χόλιγουντ