Μιχαηλίδου μετά το “εμφανίστηκε απρόσκλητη” του Κασσελάκη: “Σαν πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα”

Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη και της Υφυπουργού Παιδείας, Δόμνας Μιχαηλίδου με αφορμή τη χτεσινή επίσκεψη του πρώτου στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας από την οποία ανέβασε υλικό που δεν αναφερόταν σε εκείνη.Η Δόμνα Μιχαηλίδου έδωσε αιχμηρή απάντηση στον κ. Κασσελάκη που έγραψε ότι «εμφανίστηκε απρόσκλητη».

Εμφανίστηκε απρόσκλητη


Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης νωρίτερα είχε απαντήσει μέσω ανάρτησής του σχετικά με το γιατί δεν αναφέρθηκε ο ίδιος στη συνάντησή του με την κυρία Μιχαηλίδου:

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

«Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός;


Η κ. Μιχαηλίδου από την πλευρά της απάντησε στην ανάρτησή του, ενώ χαρακτήρισε δυσάρεστη έκπληξη να βλέπει «έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα».

Ολόκληρη η ανάρτηση της


«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση» έγραψε στην ανάρτησή της.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί