• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μεταμόρφωση – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει καρέ-καρέ τη στιγμή της δολοφονίας του 58χρονου – ΒΙΝΤΕΟ

Μεταμόρφωση – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει καρέ-καρέ τη στιγμή της δολοφονίας του 58χρονου – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο 58χρονος πρώην πυγμάχος στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Ο άνδρας έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής και η εκτέλεσή του έχει καταγραφεί καρέ-καρέ από κάμερα ασφαλείας στο σημείο.

Η κάμερα έχει καταγράψει, ειδικότερα, τη στιγμή που άνδρας σταματάει έξω από καντίνα στην περιοχή και πυροβολεί τρεις φορές στο στήθος και στον λαιμό 58χρονου άντρα ο οποίος πέφτει νεκρός.

«Πάρκαρα σε απόσταση δύο μέτρων από το σταματημένο μηχανάκι στο οποίο καθόταν το θύμα. Ήταν κοντά στο πάσο του μαγαζιού και συζητούσε με δύο κοπέλες» σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας στο MEGA.Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στιγμή της δολοφονίας του 58χρονου, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές.

«Την ώρα που κατεβαίνω για να πάω στο μαγαζί, πέρασε από δίπλα μου το μηχανάκι με τους δράστες και σταμάτησαν ακριβώς δίπλα στο θύμα. Ο συνοδηγός τον πυροβόλησε εξ επαφής 3-4 φορές.

Το θύμα έπεσε από την πλευρά του δρόμου αιμόφυρτος και τον είδα νεκρό. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ» επεσήμανε ο ίδιος.

Η δολοφονία

Σημειώνεται πως ο δράστης της δολοφονίας επέβαινε, μαζί με ακόμη ένα άτομο, σε μοτοσικλέτα.Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο, που αποκάλυψε το MEGA, ο συνεπιβάτης άνοιξε πυρ κατά του άνδρα με ένα εννιάρι πιστόλι.Οι εκτελεστές του 58χρονου ενήργησαν παρότι στο κατάστημα υπήρχαν πελάτες και εργαζόμενοι αλλά και ένα ακόμη άτομο δίπλα στον άνδρα.Πέντε λεπτά μετά από την εκτέλεση έφτασαν στο σημείο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε και για αρχίσει η έρευνα των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

(φωτο: eurokinissi)