Με σπασμένα φρένα συνεχίζει να τρέχει η ακρίβεια.
Παρά τα… μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση και αναμένεται να ψηφιστούν σε λίγες μέρες, οι τιμές παραμένουν στα ύψη.
Ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό εντοπίζονται φθηνότερα στα ράφια των ξένων σούπερ μάρκετ, ενώ συλλαλητήριο κατά της ακρίβειας πραγματοποιήθηκε έξω από το υπουργείο εμπορίου με συνθήματα και πανό.
Σε ΜΜΕ κάποιοι έφθασαν στο σημείο να κατηγορήσουν το «μαύρο χρήμα για την ακρίβεια και την τεχνητή, κατά πολλούς, ενεργειακή κρίση, ενώ κάποιοι, όπως θα δείτε, έχοντας προφανώς μπουχτήσει, αναρωτήθηκαν ειρωνικά, δικαιώνοντας όσα γράφε το ΕΛ τόσο καιρό: «Ποιός φταίει; Μας έλεγαν πόλεμος, ο ‘κακός Πούτιν’, τώρα μας λένε οι Χούθι! Γιατί στις άλλες χώρες ο πληθωρισμός πέφτει, ενώ εδώ όχι;»!
Δείτε ΕΔΩ!
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ταϊλάνδη και η Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Στη Λιθουανία το χριστουγεννιάτικο τρένο είναι βγαλμένο από παραμύθι, vid
- Ρωσικός πύραυλος Iskander φέρεται να χτύπησε τουρκικών συμφερόντων πλοίο – Ανακοίνωση έβγαλε η Τουρκία
- Αθήνα: Συνελήφθη 20χρονος που κατείχε και μετέφερε καλάσνικοφ – Τον “τσάκωσαν” όταν έβγαινε από λεωφορείο
- Βραβεία Lumière: Η ταινία «The Stranger» του Φρανσουά Οζόν σάρωσε τις υποψηφιότητες
- Χρ. Κέλλας: Η κυβέρνηση στηρίζει με πράξεις τους αλιείς της Μαγνησίας
- Φάμελλος σε Πιερρακάκη: «Συγχαρητήρια για την εκλογή στο Eurogroup αλλά θα κριθείτε από τις πολιτικές σας»
- Ημαθία: Καταβολή ενισχύσεων de minimis 563,5 ευρώ ανά στρέμμα στους παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι με το ανατριχιαστικό εύρημα: Ανακάλυψαν αγχόνη του 16ου αιώνα και ομαδικούς τάφους
- Ρωσικά περιουσιακά στοιχεία: Αυτό θα γίνει από εδώ και πέρα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση









