Λοβέρδος για κλείσιμο Novartis: Ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ψέματα για να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους

«Δέκα πολιτικοί που χτυπήθηκαν ανελέητα αποδεικνύεται πως δεν έχουν καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Καινούργια μέρα» με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος μετά το οριστικό κλείσιμο για τις αθέμιτες πρακτικές της Novartis στις ΗΠΑ. Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι «ο Αλέξης […]

«Δέκα πολιτικοί που χτυπήθηκαν ανελέητα αποδεικνύεται πως δεν έχουν καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Καινούργια μέρα» με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος μετά το οριστικό κλείσιμο για τις αθέμιτες πρακτικές της Novartis στις ΗΠΑ.

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας με τους ισχυρισμούς του στη Βουλή έλεγε ψέματα προκειμένου να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους».

Παράλληλα τόνισε πως «μια κυρία που ερευνά δύο πολιτικούς στην υπόθεση θα πρέπει να πάψει να ασκεί καθήκοντα και δεν θα πρέπει να ασχολείται με κανέναν Έλληνα πολίτη και θα πρέπει να δώσει λόγο για τα όσα έχει πράξει».

Από Παραπολιτικά

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί