Κύρτσος: ΠΕΦΤΕΙ ο Μητσοτάκης από την Νέα Δημοκρατία – ΓΕΡΕΣ «ΒΟΜΒΕΣ» ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ μέσα στις Βρυξέλλες, vid

ΧΑΜΟΣ με Ασημακοπούλου που προσπαθεί να υπρασπιστεί τον Μητσοτάκη!!! Στο ευρωκοινοβούλιο η κόντρα!!! ΟΛΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ!!!

Επίθεση σε Βέμπερ και στελέχη της ΝΔ από τον δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή του Renew Europe με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών!!!!

Ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του του Renew Europe, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «αρχικοριό» της υπόθεσης των υποκλοπών και «βρώμικο» τον ρόλο της Ασημακοπούλου. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του επικεφαλής του ΕΛΚ αλλά και του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, κατηγορώντας τον για τη «σιωπή» του.

Μάλιστα εκτίμησε πως ο Μητσοτάκης δεν θα ορίσει την επόμενη ευρωλίστα της Νέας Δημοκρατίας: «Αλλά όπως είχα πει στην κυρία Ασημακοπούλου στην προσωπική μας διαμάχη, της είπα κακώς διασύρεσαι με αυτά για λογαριασμό του Μητσοτάκη διότι όταν θα ορίζεται η επόμενη ευρωλίστα της ΝΔ, δεν θα οριστεί από τον Μητσοτάκη. Το πιστεύω αυτό και νομίζω το δείχνουν και οι εξελίξεις». 

«Ο πρώην ΠΘ Κώστας Καραμανλής λέει κάθαρση, ο Μητσοτάκης λέει κουκούλωμα
Ο Μεϊμαράκης, επειδή έχει μια παράδοση, μια ιστορία, αρνείται να λερώσει τα χέρια του υπερασπιζόμενος «κοριούς». Άρα επινόησαν την θέση της εκπροσώπου Τύπου για την κα Ασημακοπούλου, για να κάνει την βρώμικη δουλειά σε βάρος μου και τώρα σε βάρος της συναδέλφου από το Renew Europe Sophie in ‘t Veld»
, υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο με όσα ΚΑΥΤΑ είπε:

Από την άλλη, την… τιμή και την υπόληψη των Ελλήνων πολιτών και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, υπερασπίστηκε, όπως ισχυρίστηκε, από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, τονίζοντας ότι «δεν είναι διαπραγματεύσιμη και θα την φυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Η ελληνική Κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί κακόβουλο λογισμικό, έχει ενισχύσει το νομοθετικό πλαίσιο νόμιμης άρσης απορρήτου για πολιτικά πρόσωπα, έχει διερευνήσει θεσμικά και πλήρως το θέμα της νόμιμης επισύνδεσης του κ. Ανδρουλάκη και πρωτοπορεί και πάλι πανευρωπαϊκά, απαγορεύοντας καθολικά τη χρήση κακόβουλου λογισμικού στην Ελλάδα».

ΧΑΜΟΣ!!!

photo eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί