Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο δήμαρχος δέχτηκε μία κλήση στο κινητό από κάποιον που του έλεγε ότι έχει μία οφειλή και ήθελε τον τραπεζικό του λογαριασμό για να του πιστώσει τα χρήματα.
Ο κ. Φραγκάκης έδωσε όλα τα στοιχεία που ο απατεώνας του ζήτησε και μέσα σε λίγα λεπτά σχεδόν 8.000 ευρώ είχαν κάνει φτερά από το λογαριασμό του.
Μόλις αντιλήφθηκε την απάτη ο Δήμαρχος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Νέος σταθμός φόρτισης και 160 ηλεκτρικά λεωφορεία έως το φθινόπωρο για τον ΟΑΣΘ
- Πιερρακάκης: Αυτή τη φορά υπάρχει αληθινή βούληση των κυβερνήσεων να προχωρήσουμε με την Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
- Κίνα: Ανακαλύφθηκε “εξωγήινο” αρχαίο αντικείμενο – Μυστήριο γύρω από τον πολιτισμό του Σανξινγκντούι (Vid)
- Στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» νοσηλεύεται η 24χρονη – Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη σε πυλωτή
- Με το “ζόρι” παντρειά στην Κίνα! Κινεζικό πανεπιστήμιο έγινε viral
- Συρία: Οι ισλαμικές αρχές απαγορεύουν την πώληση αλκοόλ σε εστιατόρια και μπαρ
- Όταν πας βόλτα με το αστικό με τις ηλικιωμένες φίλες σου και ζεις…αυτό! Επικό βίντεο
- Δ. Μιχαηλίδου: Αξιοπρέπεια στην επισιτιστική βοήθεια με το νέο σύστημα vouchers – Στήριξη οικογένειας με τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»
- Ελεύθεροι οι 8 κατηγορούμενοι για τον προπηλακισμό δημοσιογράφων στο γήπεδο της Τούμπας
- Το “επικό τέλος” του Dune 3 και η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Ρόμπερτ Πάτινσον – Δείτε το τρέιλερ









