Αγωνία για την τύχη ενός Γερμανού, ο οποίος έχει εξαφανιστεί σε δύσβατη περιοχή στον Ψηλορείτη στην Κρήτη. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου ενημερώθηκε περί τις 21:00 ότι χάθηκαν τα ίχνη ενός 35χρονου Γερμανού το απόγευμα της ίδιας μέρας, αναφέρει το flashnews. gr.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η ομάδα της 3ης ΕΜΑΚ και άλλες δύο ομάδες από την ΠΥ Ρεθύμνου, που ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή από τον λάκκο του Λυγερού και τις Κουρούτες, έως τη Λοχριά.
Η έρευνα σταμάτησε για λίγη ώρα το βράδυ, αλλά το πρωί άρχισε νέα επιχείρηση δύο ομάδων της ΕΜΑΚ, ενώ έχει σηκωθεί και drone.
Σημειώνεται πως υπάρχει αισιοδοξία για την τύχη του καθώς είναι γυμναστής στο επάγγελμα και κρίνεται πως θα έχει τη φυσική κατάσταση για να αντέξει, ενώ και οι καιρικές συνθήκες δεν είναι άσχημες.
(sputniknews. gr / photo: video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συγκλονισμένοι σκιέρ πενθούν για τα θύματα του Κραν Μοντανά – Η καρδιά στο χιόνι που έφτιαξαν στη μνήμη τους, vid
- Θεσ/νίκη: 98χρονος έδωσε σε απατεώνες χρυσές λίρες αξίας 300 χιλ. ευρώ – Του είπαν ότι είχαν απαγάγει τον γιο του
- Παγώνουν τυχόν περιουσιακά στοιχεία του Μαδούρο στην Ελβετία
- Νέα Υόρκη: Με χειροπέδες και πάνοπλους αστυνομικούς η μεταφορά του Μαδούρο στο δικαστήριο, vid
- Ύποπτο περιστατικό στην κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, vid
- Υπ. Μεταφορών: “Επτά σημεία για την αναβάθμιση της αεροναυτιλίας” – Οι εξελίξεις μετά το μπλακ άουτ
- Την Τετάρτη οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για τους αγρότες
- ΕΣΗΕΑ για Γιώργο Παπαδάκη: “Ένας εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών παρουσιαστών, ένας ευαίσθητος άνθρωπος
- Ο Νικολάς Μαδούρο κρατείται σε διαβόητη φυλακή στο Μπρούκλιν
- ΗΠΑ: «Δεν μας νοιάζει τι λέει ο ΟΗΕ», vid









