Κρανίου τόπος στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ στη Χίο μετά τις εξεγέρσεις αλλοδαπών – Σε απόγνωση κάτοικοι και τοπικοί φορείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αποκαρδιωτικά πλάνα ολοκληρωτικής καταστροφής.

Ένα χάος άφησαν πίσω τους οι εκατοντάδες αλλοδαποί που ξεσηκώθηκαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ στη Χίο.

Κάτοικοι και φορείς σηκώνουν τα χέρια ψηλά και ζητούν εδώ και τώρα αποσυμφόρηση, φοβούμενοι παράλληλα και για τις καθημερινές απειλές της Τουρκίας για αποστολή μολυσμένων από κορωνοϊό αλλοδαπών.

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα τεταμένη από νωρίς το πρωί με την είδηση του θανάτου 47χρονης αλλοδαπής από τον καταυλισμό.

Οι φήμες μάλιστα πως η ίδια κατέληξε εξαιτίας του κορωνοϊού προκάλεσαν τα εκτεταμένα επεισόδια που λίγο έλειψαν να αποβούν μοιραία για αστυνομικούς αλλά και τους ίδιους του αλλοδαπούς.

Η τάξη στον καταυλισμό δεν επήλθε παρά μόνο με το πρώτο φως της Κυριακής.

Τότε ήταν που αστυνομικοί , κάτοικοι και φορείς του νησιού αντίκρισαν το χάος που είχαν αφήσει πίσω τους οι εν εξάλλω κατάσταση αλλοδαποί.

Καμένες εγκαταστάσεις και λεηλατημένα καταλύματα ήταν μόνο μερικές από τις εικόνες που διέρρευσαν σήμερα αποτυπώνοντας την μανία με την οποία εξεγέρθηκαν οι πάσης εθνικότητας αλλοδαποί.

Οι εικόνες «μιλούν» από μόνες τους, με τη βαριά «σκιά» των επεισοδίων και του φόβου για κλιμακούμενες εξεγέρσεις να πέφτει πάνω από το νησί μία τόσο γιορτινή μέρα:

(chiospress)

(φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί