Το ταχυδρομικό δέμα εντοπίστηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για προμήθεια, εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 37χρονος συνελήφθη χθες στην Κοζάνη, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της περιοχής.
Ειδικότερα, οργανώθηκε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης του ταχυδρομικού δέματος, το οποίο εντοπίστηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ύστερα από απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και έγκρισης της αρμόδιας εισαγγελική αρχής. Ο 37χρονος, εντοπίστηκε σε κατάστημα ταχυδρομείου της Κοζάνης τη στιγμή που παραλάμβανε το δέμα, προερχόμενο από το Ηνωμένο Βασίλειο και το οποίο περιείχε μία συσκευασία με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 16,50 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Από τις περαιτέρω έρευνες στην οικία του 37χρονου στην Κοζάνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε δισκία που εμπίπτουν στην νομοθεσία περί ναρκωτικών, την κατοχή της οποίας δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, μικτού βάρους -33- γραμμαρίων και μια ισάριθμη με πάστα αμφεταμίνης, συνολικού μικτού βάρους -24- γραμμαρίων. Παράλληλα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν δύο ζυγαριές ακριβείας, τρεις νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κενές κάψουλες κυτταρίνης, ισάριθμες με αναδιπλούμενα μαχαίρια (σουγιάδες) και 20 δισκία που εμπίπτουν στην νομοθεσία περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.
Επίσης, στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα 37χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις γυάλινες συσκευασίες με δισκία που εμπίπτουν στην νομοθεσία περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, μικτού βάρους 16 γραμμαρίων, ένα γυάλινο δοχείο που περιείχε αποσπάσματα μανιταριών πιθανόν παραισθησιογόνων, μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick), μία κεντρική μονάδα Η/Υ και ένα laptop.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η 24χρονη Γιαπωνέζα που δάκρυσε παίζοντας Σοπέν σε διεθνή διαγωνισμό πιάνου – Δείτε βίντεο
- Θεσ/νίκη: «Ο δημόσιος χώρος θα προστατευτεί με κάθε κόστος» δήλωσε ο δήμαρχος για τα περιστατικά βανδαλισμών
- Η Γαλλική Ακαδημία βράβευσε την Μιμή Ντενίση: «Όταν άκουσα τον εθνικό ύμνο, δάκρυσα», vid
- Και τώρα Ρωσία! Ποιό το κλίμα στην Μόσχα για όσα συνέβησαν στην Αίγυπτο και για τα άλλα που έρχονται
- Εξελίξεις στην Eurovision: Ματαιώθηκε η ψηφοφορία του Νοεμβρίου για τη συμμετοχή του Ισραήλ
- Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκε κίονας με αρχαίο γλυπτό ανθρώπου 12.000 ετών στην Ανατολία
- Η Ρωσία εκφράζει ανησυχία σχετικά με τις εχθροπραξίες στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν
- Νέα δημοσκόπηση: Τι γίνεται με τα ποσοστά των κομμάτων
- Μέση Ανατολή: Υπέρ της λύσης δύο κρατών είναι ο Σίσι
- Του είπαν ότι σταματάει η τηλεργασία και παραιτήθηκε επιτόπου… Η απίστευτη αντίδραση υπαλλήλου