Ξαναθυμήθηκαν τη γκάφα Κατρούγκαλου ΣΥΡΙΖΑ και ΜΜΕ: «Λάθος ή…ΣΤΗΜΕΝΟ;», vid

Γιατί θίγουν τώρα αυτό το θέμα στον ΣΥΡΙΖΑ;; Πού το πάνε;

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, θίγοντας το θέμα που -εν πολλοίς- συνέβαλε στην διπλή εκλογική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό δεν είναι άλλο από την αδιανόητη δήλωση-«υπόσχεση» του Γιώργου Κατρούγκαλου, δύο 24ωρα πριν από τις εκλογές για άγρια φοροεπιδρομή του επιχειρηματικού κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια στη δήλωση Κατρούγκαλου περί φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές, αφήνοντας αιχμές ότι δεν επρόκειτο περί λάθους εν τη ρύμη του λόγου του πρώην Υπουργού.

«Ήταν μεγάλο λάθος που έγινε 3 ημέρες πριν από τις εκλογές και κόστισε. Περιμένω απάντηση και από τον σύντροφο Γιώργο Κατρούγκαλο. Ήταν λάθος;», είπε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν ήταν λάθος και ως προς τον χρόνο και ως προς την ουσία που έγινε η δήλωση, να βγει ο κ. Κατρούγκαλος να το πει. Αν ήταν λάθος, ανθρώπινα είναι τα λάθη. Αλλά, να μας πει αν ήταν λάθος…».

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής τη ρώταγαν:

«Άρα αν δεν ήταν λάθος ήταν στημένο για να κάνει κακό. Για να βγαίνει εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και να θέτει τώρα αυτό το ερώτημα δεν το κάνει καθόλου τυχαία».

Θυμίζουμε πως οι δηλώσεις Κατρούγκαλου, που προκάλεσαν οργή τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας, επανέφερε τα σενάρια επιστροφής του εφιαλτικού ομώνυμου νόμου σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ επέστρεφε ξανά στην εξουσία.

Χαρακτηρίστηκε ως η κορυφαία αβάντα, από τις δεκάδες που έγιναν, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη:

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί