«Η συνεδρίαση ξεκινά σε πολύ βαρύ κλίμα. Μέσα σε μόλις δύο ημέρες, η χώρα μας, η κοινωνία μας, συγκλονίστηκαν από δύο απανωτές τραγωδίες που μας συνέτριψαν» ανέφερε κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Γεωργαντάς.
«Στα Τρίκαλα, η έκρηξη στο εργοστάσιο στέρησε τη ζωή σε πέντε γυναίκες εργαζόμενες. Πέντε άνθρωποι που πήγαν στην δουλειά τους και δεν γύρισαν ποτέ στα σπίτια τους. Η απώλεια τους μας υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο, πόσο αυτονόητη πρέπει να είναι και πόσο απαιτητή η ασφάλεια στην εργασία αλλά και πόσο βαρύ είναι το χρέος της πολιτείας απέναντι σε κάθε εργαζόμενο και σε κάθε οικογένεια.
Λίγες ώρες αργότερα, στη Ρουμανία, ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα κόστισε τη ζωή σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ανθρώπους που ταξίδευαν για να στηρίξουν την ομάδα τους στον αποψινό αγώνα στη Λυών. Ένα ταξίδι χαράς μετατράπηκε σε ανείπωτη απώλεια.
Εκ μέρους του σώματος εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράσταση μας στους τραυματίες και τους οικείους τους. Σε τέτοιες στιγμές οφείλουμε όλοι να σκύβουμε το κεφάλι με σεβασμό» τόνισε ο κ. Γεωργαντάς, καλώντας τους βουλευτές να τηρήσουν «ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους».
ΑΠΕΜΠΕ – ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βέροια: Ηλικιωμένος κινήθηκε για 10 χλμ ανάποδα στην Εγνατία, προκαλώντας τροχαίο με τραυματισμό
- Πόλη στην Αγγλία γίνεται viral λόγω ταινίας που γυρίστηκε εκεί πριν από 19 χρόνια! vid
- Ποιοί είναι οι Journeymen με τις παραδοσιακές φορεσιές που έφτασαν στην Κρήτη! ΦΩΤΟ
- Ρομποτικό σύστημα καθαρισμού χιονιού γίνεται viral στις ΗΠΑ που σαρώνονται από ιστορικό ψύχος, vid
- ΕΣΥ: Ενίσχυση κρίσιμων ειδικοτήτων με το νέο οικονομικό κίνητρο των 40.000 ευρώ για νέους γιατρούς
- Κολομβία: Συντριβή αεροσκάφους με 15 επιβαίνοντες, δεν υπάρχουν επιζώντες – Νεκρός κι ένας βουλευτής
- O Μπραντ Πιτ έρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα νέας ταινίας
- Μινεάπολη: Σε αργία τέθηκαν οι πράκτορες που πυροβόλησαν τον Άλεξ Πρέτι
- Η Τουρκία επιθυμεί να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Νέα συνεργασία υπ. Υγείας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»- Ανησυχητικά στοιχεία για την αυτοκτονικότητα παιδιών









