Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Ζαμπάρας, μιλώντας στο ONE, τοποθετήθηκε επί της κρίσης ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σχολίασε το ενδεχόμενο νέων εσωκομματικών εκλογών:
«Όντως, επειδή η κατάσταση για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάρα πολύ δύσκολη, οι επόμενες μέρες έως την Κεντρική Επιτροπή είναι απολύτως κρίσιμες.
Θα έπρεπε να είχε επικρατήσει περισσότερη ωριμότητα, νηφαλιότητα, ορθός πολιτικός λόγος, μία όχι τόσο τοξική κατάσταση. Να επικρατούσε μία λογική ενότητας και συλλογικότητας, όπως αρμόζει σε ένα κόμμα της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου. Αυτό, δυστυχώς, δεν έγινε.
Το Σαββατοκύριακο θα πάμε σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή, όπου πρέπει να κουβεντιάσουμε ποιο θα πρέπει να είναι το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ. Από ό,τι λαμβάνω από τον κόσμο, εννέα στους δέκα πολίτες μού λένε πως πρέπει ως αξιωματική αντιπολίτευση να “σηκώσει” τους τόνους, να “στριμώξει” την κυβέρνηση. Δεν επιθυμώ ούτε τη διάλυση, ούτε τη ρευστοποίηση, ούτε τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να παραμείνει αξιωματική αντιπολίτευση.
Αν δεν βρεθεί μία λύση στην Κεντρική Επιτροπή, μία πρόθεση θα μπορούσε να είναι η προσφυγή στα μέλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα των μελών και της κοινωνίας. Τα μέλη έχουν δύναμη».
Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Στο εδώλιο ο φροντιστής των ασημικών του Ελιζέ κατηγορούμενος για κλοπή πολύτιμων αντικειμένων
- Συμμορία διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και μέσα σε σχολεία – Συνελήφθησαν 12 άτομα, εκ των οποίων 6 ανήλικοι
- Ένα πλωτό ασθενοφόρο για να σώζει ζωές απέκτησε ο Άη Στράτης
- Χριστουγεννιάτικη γιορτή με δώρα για τους 7 μαθητές στο Αγαθονήσι
- «Athens Santa Run 2025»: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος που είχε εξαφανιστεί εντοπίστηκε σε διαμέρισμα που διέμεναν Τούρκοι υπήκοοι
- Σέρρες: Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρία άτομα για διάρρηξη διαμερίσματος
- Εισαγγελική παρέμβαση για το άνοιγμα των διοδίων στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων
- «Βρέχει» drones στην Τουρκία: Προβληματίζουν οι τρεις πτώσεις μέσα σε λίγες μέρες, vid
- Άρχισαν να ανοίγουν κατά τόπους τα διόδια οι αγρότες στα μπλόκα, vid









