Καταγγελία για «βαριά ποινικά αδικήματα» σε βάρος του ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, έγινε στις βελγικές αρχές το 2020 και προσωποποιήθηκε το 2020, σύμφωνα με πληροφορίες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η καταγγελία είναι επώνυμη -και ως προς την καταγγέλλουσα και ως προς τον φερόμενο ως δράστη- από τον χρόνο πλησίον της πράξης.
Τα παραπάνω μεταδίδονται από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα Κούλογλου, λέγοντας πως είχε καλέσει τον Γεωργούλη σε εξηγήσεις.
«Δεν είχαμε καμία ενημέρωση, εγώ ενημερώθηκα για το θέμα χθες λίγη ώρα πριν γίνει η επίσημη ανακοίνωση από την πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για το αίτημα των βελγικών αρχών για άρση της ασυλίας του κ. Γεωργούλη. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα προφανώς οι βελγικές αρχές έκαναν τις δικές τους έρευνες και διασταυρώσεις μυστικά.
Επειδή στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κυκλοφορούν κάποια πράγματα και ως κουτσομπολιά, όχι η συγκεκριμένη καταγγελία, όχι για τη συγκεκριμένη υπόθεση, εγώ ζήτησα αρμοδίως από τον κ. Γεωργούλη όταν ακούστηκε κάτι αόριστο να με ενημερώσει αν υπάρχει κάτι. Το διέψευσε κατηγορηματικά».
(Με πληροφορίες από ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης για κύμα ακρίβειας: Στο τραπέζι πλαφόν ή ενισχύσεις για τα λιπάσματα
- Νεαρός στις ΗΠΑ έκανε μια σύντομη στάση πριν τη δουλειά και δεν φανταζόταν αυτό που θα ακολουθούσε
- Στενό Ορμούζ: Θα στείλει και η Ε.Ε. ναυτικές δυνάμεις; Σήμερα οι αποφάσεις
- Ο Ιταλός παλαιστής που έγινε viral γιατί μάχεται πετώντας…πίτσες στους αντιπάλους του! ΒΙΝΤΕΟ
- Ένας νεκρός από πτώση πυραύλου στο Αμπού Ντάμπι – Επαναλειτουργεί σταδιακά το αεροδρόμιο του Ντουμπάι
- Κίνα για Τραμπ και Ιράν: «Παραμένουμε σε επαφή με τις ΗΠΑ»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
- Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για… γάτες: Πώς να κρυφτείς όταν πρέπει να σε πάνε στον κτηνίατρο (Vid)
- Κάλας: «Είναι προς το συμφέρον μας να παραμείνουν ανοικτά τα Στενά του Ορμούζ»
- Γαλλία-Εκλογές: Μεγάλος αριθμός των σοσιαλιστών και ρεπουμπλικάνων υποψηφίων προκρίθηκαν στο 2ο γύρο









