Βαρεμένος: «Ο Τσίπρας μας ένωνε – Δεν γίνεται να συνεχίσει η χώρα χωρίς αντιπολίτευση»

«Υπάρχει ένα στρατηγικό αδιέξοδο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από την πλευρά του συνόλου της αντιπολίτευσης. Αν τα πράγματα αφεθούν όπως είναι σήμερα, θα υπάρξει αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο Γιώργος Βαρεμένος, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχισε:

«Δεν έγινε εν μία νυκτί. Προηγήθηκαν δύο εκλογικές ήττες, μια οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει φτάσει στα όριά της μέσω τάσεων οι οποίες ήταν κόμματα μέσα στο κόμμα. Ο Τσίπρας ήταν ένας συνεκτικός ιστός του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον Κασσελάκη τον ψήφισε ένα μεγάλο τμήμα αυτών που πήγαν να ψηφίσουν, δεν τον ήξεραν, και τον ψήφισαν με το σκεπτικό ότι αφού ο Μητσοτάκης έφερε Αμερικανούς επικοινωνιολόγους και αυτό πέτυχε, άρα λοιπόν κάποιος άνθρωπος που να είναι καλός στην επικοινωνία, μπορεί να ρίξει τον Μητσοτάκη.

Ο τρόπος που κινήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν οριακός. Κάτι πρέπει να γίνει.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει περισσότερο από τα αριστερά. Οι μετακινήσεις αυτές ναι μεν έχουν μια ρευστότητα, αλλά μπορεί να γίνουν μόνιμο. Η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς ισχυρή αντιπολίτευση.

Από την πρώτη στιγμή είπα ότι η υπερέκθεση της προσωπικής ζωής ήταν γενναίο εκ μέρους του (σ.σ. του Κασσελάκη), και επαναστατικό, αλλά η γνώμη μου ήταν ως εκεί».

intime photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί