Και συνέχισε:
«Δεν έγινε εν μία νυκτί. Προηγήθηκαν δύο εκλογικές ήττες, μια οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει φτάσει στα όριά της μέσω τάσεων οι οποίες ήταν κόμματα μέσα στο κόμμα. Ο Τσίπρας ήταν ένας συνεκτικός ιστός του ΣΥΡΙΖΑ.
Τον Κασσελάκη τον ψήφισε ένα μεγάλο τμήμα αυτών που πήγαν να ψηφίσουν, δεν τον ήξεραν, και τον ψήφισαν με το σκεπτικό ότι αφού ο Μητσοτάκης έφερε Αμερικανούς επικοινωνιολόγους και αυτό πέτυχε, άρα λοιπόν κάποιος άνθρωπος που να είναι καλός στην επικοινωνία, μπορεί να ρίξει τον Μητσοτάκη.
Ο τρόπος που κινήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν οριακός. Κάτι πρέπει να γίνει.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει περισσότερο από τα αριστερά. Οι μετακινήσεις αυτές ναι μεν έχουν μια ρευστότητα, αλλά μπορεί να γίνουν μόνιμο. Η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς ισχυρή αντιπολίτευση.
Από την πρώτη στιγμή είπα ότι η υπερέκθεση της προσωπικής ζωής ήταν γενναίο εκ μέρους του (σ.σ. του Κασσελάκη), και επαναστατικό, αλλά η γνώμη μου ήταν ως εκεί».
intime photo