Η πρόταση του ΚΚΕ κάνει χρήση του δικαιώματος της μειοψηφίας να συστήνει εξεταστικές επιτροπές και για να γίνει αποδεκτή από το σώμα θα πρέπει να λάβει τουλάχιστον 120 θετικές ψήφους. Πρόκειται ωστόσο για μια πλειοψηφία που θεωρείται δεδομένο ότι θα επιτευχθεί καθώς την πρόταση στηρίζει και η ΝΔ που διαθέτει 158 βουλευτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αίθουσα της διάσκεψης κατά τη συζήτηση για τη δρομολόγηση της εξεταστικής επιτροπής, υπήρξε ένταση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. Και αυτό γιατί η γραμματέας της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θοδώρα Τζάκρη, επιτέθηκε στο ΚΚΕ, λέγοντας πως ο Περισσός γίνεται δεκανίκι της ΝΔ.
«Δεκανίκι της ΝΔ είστε εσείς που ψηφίσατε τόσα νομοσχέδια της ΝΔ τη προηγούμενη περίοδο. Φοβάστε μη βγουν και οι δικές σας ευθύνες», φέρεται να απάντησε ο κε του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης με την Ντόρα Μπακογιάννη να σχολιάζει δηκτικά: « καλά μη κάνετε έτσι…δεν σας είπε και 5η φάλαγγα».
(iefimerida – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανησυχούν οι Αμερικανοί: Νομίζουν πως ο Τραμπ θα διατάξει χερσαία επίθεση στο Ιράν
- Τα λόγια του Λουκασένκο για τον Τραμπ εν μέσω των «άγριων» γεγονότων στην Μέση Ανατολή
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου









