Το δώρο-ΣΠΟΝΤΑ ( ; ) που έδωσαν στον Μητσοτάκη στη γενέτειρα των Καραμανλήδων – BINTEO

Δεν είναι τυχαίο πως πήγε εκεί πέρα μία ημέρα μετά τα "ΚΑΡΦΙΑ" του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Στον κεντρικό πεζόδρομο των Σερρών υποδέχτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής.

«Κύριε πρόεδρε, καλώς ήρθατε στην πόλη των Σερρών, καλώς ήρθατε στη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και θέλω να γνωρίζετε ότι όλοι οι νεοδημοκράτες είμαστε μία γροθιά μαζί σας, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε, με ομοψυχία κυρίως και με ενότητα, τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, αλλά και όλοι οι Έλληνες» είπε.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη συνέχεια στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. «Καθώς ερχόμουν με τα πόδια από τον δρόμο που φέρνει το όνομα του Εθνάρχη και ιδρυτή της παράταξής μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, με υποδέχθηκε ο δήμαρχος (Αλέξανδρος Χρυσάφης), ο οποίος είχε την καλοσύνη να μου χαρίσει μία φωτογραφία από τα μέσα της δεκαετίας του 1970 όπου ένα μικρό αγόρι με μία ωραία φορεσιά χαιρετάει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ήμουν 8 χρονών και η φωτογραφία αυτή θα βρει τη θέση της στο γραφείο μου, για να τιμήσουμε με αυτόν τον τρόπο έναν σπουδαίο, έναν μεγάλο πολιτικό, ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην ιστορία της πατρίδας μας. Του οποίου οι μεγάλες εθνικές επιλογές, με σημαντικότερη την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, σήμερα δικαιώνονται περισσότερο παρά ποτέ».

Είχε προηγηθεί χθες η σπάνια παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, από την Κρήτη (εκείνος πήγε στη γενέτειρα του Μητσοτάκη!), με την ομιλία του να είναι γεμάτη από…μπηχτές κατά της σημερινής ηγεσίας του κόμματος.

Σήμερα και οι δύο πλευρές διαρρέουν πως δεν υπάρχει κανένα εσωκομματικό θέμα στη ΝΔ, με τα γεγονότα όμως και τους συμβολισμούς να δείχνουν το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

(Φωτο:eurokinissi)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί