Τηλεοπτική «σφαγή» Κεγκέρογλου-Στρατάκη: «Κοιμόσουν με τον Καμμένο»- «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανέβηκαν οι τόνοι στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Γ. Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», ανάμεσα στον δημοσιογράφο Γ. Στρατάκη και τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Β. Κεγκέρογλου.

Τηλεοπτικό διαξιφισμό είχαν το πρωί της Δευτέρας ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Κεγκέρογλου, καταδικάζοντας την επίθεση που δέχθηκε την Κυριακή ο δημοσιογράφος της Deutsche Welle, Θωμάς Ιακόμπι, είπε πως «όλοι μαζί πρέπει με μια φωνή να πούμε stop σε αυτές τις φασιστικές αντιλήψεις».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Γιάννης Στρατάκης, επισημαίνοντας πως «με αυτούς όμως συνωστίζονταν στις πλατείες κάποιοι που διαδήλωναν για την εξωτερική πολιτική της χώρας».

«Με αυτούς είσαστε μαζί στις πλατείες το 2011 κύριε Στρατάκη, και ψάχνεσαι και για να τα ακούσεις» απάντησε ο κ. Κεγκέρογλου, με τον δημοσιογράφο να ανταπαντά: «Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα».

«Με τον Καμμένο κοιμόσουνα κάθε βράδυ» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Κεγκέρογλου, με τον δημοσιογράφο να συνεχίζει τον διαξιφισμό λέγοντας: «Εγώ κοιμόμουν; Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά».

(ΦΩΤΟ:Screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί