δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.
Τόνισε πως τα πανεπιστήμια έχουν αυτονομία και εκείνος ο μηχανισμός που μπήκε για να έχουμε μια ουσιαστική αξιολόγηση ήταν η αξιολόγηση που συνδέθηκε με την χρηματοδότηση των πανεπιστημίων.
Ερωτηθείς για την στάση του ΠΑΣΟΚ και την ψήφο των αποδήμων απάντησε πως δεν ξέρει τι σκέφτεται το συγκεκριμένο κόμμα, ενώ υπενθύμισε πως οι περιορισμοί στους απόδημους να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους μείωσε πολύ τη συμμετοχή. Προανήγγειλε διάταξη για την επιστολική ψήφο.
Σε ότι αφορά το όριο 5% για την είσοδο των κομμάτων στη Βουλή ξεκαθάρισε πως στην κυβέρνηση δεν έχει συζητηθεί κάτι σχετικό ενώ διερωτήθηκε για ποιον λόγο ανοίγει αυτή τη στιγμή μια τέτοια συζήτηση.
(parapolitika – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μακρόν σε Τραμπ: «Όταν είμαστε σοβαροί δεν λέμε κάθε μέρα το αντίθετο από αυτό που είπαμε την προηγουμένη»
- Μ. Ανατολή: Τηλεδιάσκεψη 35 χωρών για το Στενό του Ορμούζ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχεται νέα δικογραφία για δύο εν ενεργεία βουλευτές
- Τροποποιήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια – Σε ισχύ απαγορευτικά σε Ραφήνα και Λαύριο
- Σαμαράς σε Μητσοτάκη: «Έχει ερευνήσει κάποια υπηρεσία γιατί παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου;»
- Χαρακόπουλος: Οι χριστιανοί βιώνουν καθεστώς τρόμου στη Μέση Ανατολή
- Όταν η φύση σταματά τον χρόνο: Η ιστορία πίσω από τα πιο “παράξενα” δέντρα της Γης (Vid)
- Πώς σχολίασε ο πρεσβευτής του Ιράν στην ΔΟΑΕ τις επιθέσεις κατά του πυρηνικού σταθμού του Μπουσέρ
- Ισραήλ – νόμος για θανατική ποινή: Για “επικίνδυνη κλιμάκωση” κάνουν λόγο 8 μουσουλμανικές χώρες
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Σιγκαπούρης









