«Θερμό» το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ – Τρέχουν να προλάβουν την επιστροφή στο…3%

Τα...κακά ενός αμιγώς προσωποπαγούς κόμματος.

Έτοιμοι προς…σύγκρουση είναι οι λεγόμενοι “προεδρικοί” εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι υποψηφιότητες για την κούρσα διαδοχής μετά την παραίτηση Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να υποβληθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

«Ηλεκτρισμένο» θα είναι το κλίμα σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15:30.

Ούτε στην…ώρα της πραγματοποίησής του δεν φαίνεται να μπορούν να τα βρουν τα όργανα του κόμματος, καθώς αρχικά η συνεδρίαση θα πραγματοποιούνταν δύο ώρες νωρίτερα.

Υπό τον υπαρκτό πλέον φόβο επιστροφής σε μονοψήφια ποσοστά, στελέχη της Κουμουνδούρου ζητούν επίσπευση των διαδικασιών.

Ο Ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης, είναι ένας εξ αυτών.

Με παρέμβασή του νωρίτερα ζήτησε:

«Ο @syriza_gr μετά την οδυνηρή ήττα και την παραίτηση @atsipras , δεν μπορεί να μείνει για 6 μήνες χωρίς Πρόεδρο. Για να ασκήσουμε αποτελεσματικά τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απαιτείται σοβαρότητα κ ευθύνη. Να βάλουμε όλες κι όλοι το «εμείς» πάνω από τα διάφορα «εγώ»!»

Οι υποψήφιες-οι Πρόεδροι να καταθέσουν Υποψηφιότητα κ πρόταση και να δεσμευτούν για την στήριξη όποιας-ου εκλεγεί».

Νωρίτερα θυμίζουμε πως νέα σενάρια έφερε στην επιφένεια η πρόταση-«βόμβα» Κούλογλου για «διαρχία» (με έναν άνδρα και μία γυναίκα) στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Βλέποντας την νέα αναπόφευκτη κατάρρευση (μερικές δημοσκοπήσεις ήδη δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να παλεύει με το ψυχολογικό όριο του 10%) μέλη του κόμματος που έχουν δημόσιο λόγο θεωρούν πως τώρα πρέπει να γίνουν ενέργειες για να αποκοπεί ο δημοσκοπικός κατήφορος.

ΦΩΤΟ:Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί