Αφού πρωταγωνίστησαν στην καμπάνια δυσφήμισης της χώρας πανευρωπαϊκά, ενορχηστρώνοντας, συγγράφοντας και στηρίζοντας το κατάπτυστο ψήφισμα κατά της χώρας μας, που οδηγεί στον κίνδυνο απώλειας ευρωπαϊκών πόρων, σήμερα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν υπερψήφισαν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την έξτρα χρηματοδότηση της Ελλάδας από το Ταμείο Ανάκαμψης» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.
«Δεν υπερψήφισαν τους πόρους για τη βελτίωση των υποδομών των νοσοκομείων, την ενίσχυση των αγροτών, τα προγράμματα δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και άλλα προγράμματα όπως το “Εξοικονομώ κατ’ οίκον”» υπογραμμίζει.
Ο κ. Ρωμανός τονίζει ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν κρατούν πια ούτε τα προσχήματα. «Ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων και ρεαλιστικών αντιπροτάσεων, αγωνίζονται με κάθε τρόπο, εντός και εκτός συνόρων, για να υπονομεύσουν την ανάπτυξη, τη σταθερότητα, την κοινωνική συνοχή και τη χρηματοδότηση της χώρας» συμπληρώνει.
(απεμπε – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ διακόπτει τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα
- Βίντεο: Η στιγμή από τη μεγαλύτερη κλοπή του αιώνα στο Λούβρο
- Γνωρίστε την 101χρονη γυναίκα που εξακολουθεί να δουλεύει 6 ημέρες την εβδομάδα! vid
- Νέα επίθεση κατά σκάφους διακινητών ναρκωτικών ανακοίνωσε το Αμερικανικό Πεντάγωνο
- Ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο στη σύνοδο κορυφής της MED9 στη Σλοβενία
- Στο Ασκληπιείο της Κω ορκίστηκαν 40 αριστούχοι γιατροί από όλο τον κόσμο
- Τζόρτζια Μελόνι: “Η ημέρα εορτασμού του Χριστόφορου Κολόμβου ήρθε για να μείνει”,vid
- Μία τεράστιας σημασίας κίνηση που έγινε από την Κίνα
- Ο Ν. Ανδρουλάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ
- Ο Μ.Χαρακόπουλος στη χειροτονία του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά: Μια νέα ελπιδοφόρα εποχή
Κύρια Θέματα

















