Με εκπροσώπους ενεργειακών εταιρειών συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, οι προοπτικές και οι ευκαιρίες που ανοίγονται μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου East Med.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι παράλληλα εκφράστηκε επενδυτικό ενδιαφέρον και για άλλα έργα ενεργειακών υποδομών και επαναβεβαιώθηκε το κλίμα εμπιστοσύνης των τριών εταιρειών που είναι μέτοχοι του ΔΕΣΦΑ.
Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ιταλικής Snam, Marco Alverà, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ισπανικής Enagás, Marcelino Oreja, και τον γενικό διευθυντή και διευθύνοντα σύμβουλο της βελγικής Fluxys, Pascal De Buck.
(ΦΩΤΟ:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Super League: Αυτό είναι το πρόγραμμα των play off που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή
- Πιερρακάκης: Δεν γνωρίζουμε τη διάρκεια και το βάθος της κρίσης
- Έβαλαν… ρομποτόσκυλο να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
- Πόλεμος Μ. Ανατολής: Αυτές είναι οι μέχρι στιγμής ανθρώπινες απώλειες
- Λίβανος: Οι αρχές της χώρας απέλασαν τον πρεσβευτή του Ιράν
- Οι ΗΠΑ έχουν γίνει απρόβλεπτος σύμμαχος, σύμφωνα με τον αρχηγό των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων
- 43.000 αρχαίες σημειώσεις ανακάλυψαν έκπληκτοι αρχαιολόγοι στην Αίγυπτο – Βρήκαν μέχρι και «to do lists»!
- Η ψεύτικη tiktoker που “ταξιδεύει” σε κάθε εποχή είναι το νέο viral φαινόμενο! vid
- Η Ρωσία θα θεωρούσε «εξαιρετικά αρνητική» τυχόν επέκταση του πολέμου εναντίον του Ιράν στην Κασπία Θάλασσα
- Καταγγελίες μαθητών για 14χρονο συμμαθητή τους – Τους απειλούσε, τους εκβίαζε και τους έπαιρνε τα χρήματα









