Η υποψήφια της Ελλάδος για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Ο.Ο.Σ.Α, Άννα Διαμαντοπούλου, πέρασε στον επόμενο γύρο αξιολόγησης της διαδικασίας επιλογής του νέου Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού, προκρινόμενη στην τελική πεντάδα υποψηφίων.
Σημειώνεται ότι σε αυτό τον γύρο αποχώρησαν ο Καναδός υποψήφιος, μέχρι πρότινος Υπουργός Οικονομικών του Καναδά, Bill Morneau και η Εσθονή υποψήφια, η εν ενεργεία Πρόεδρος της Δημοκρατίας Kersti Kaljulaid.
Υπενθυμίζεται ότι στον προηγούμενο γύρο είχαν αποχωρήσει ο Αμερικανός υποψήφιος και αναπληρωτής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Chris Liddell, ο Τσέχος υποψήφιος, πρώην Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της χώρας, Vladimír Dlouhý καθως και ο Πολωνός υποψήφιος.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία ανάδειξης του επόμενου/της επόμενης ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 5η Μαρτίου.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η στιγμή που ρωσικό drone-καμικάζι πέφτει σε βενζινάδικο, vid
- Ν. Χαρδαλιάς: Oριστική λύση στο πρόβλημα της επάρκειας νερού στο μητροπολιτικό πάρκο “Αντώνης Τρίτσης”
- Σδούκου: «Η κυβέρνηση έχει ενιαία στάση»
- Όρμπαν: Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη σύνοδο Πούτιν-Τραμπ στη Βουδαπέστη
- Μ. Χαρακόπουλος για Διονύση Σαββόπουλο: Των «Ελλήνων οι κοινότητες» τον αποχαιρετούν για «άλλο γαλαξία»
- Επική γκάφα στα καλλιστεία – Viral έγινε η Μις Παναμά, vid
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεκάδες συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα για τις παράνομες επιδοτήσεις
- Γάλλος Υπουργός: Ο Σαρκοζί είναι υπό προστασία στη φυλακή εξαιτίας απειλών εναντίον του
- Δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους
- Η Ντέμπι Χάρι αποκάλυψε ποια ηθοποιός θα ήθελε να την υποδυθεί σε βιογραφική ταινία









