Στίγκας: Πέταξαν έξω τους «Σπαρτιάτες» και άφησαν το φιλοτουρκικό ΚΙΕΦ

Επίθεση σε Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας,

κατά την σημερινή ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «θα ήταν διαφορετικά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών εάν δεν είχαν πετάξει έξω το κόμμα και δεν θα χαιρόντουσαν μερικοί».

«Κάποιος είπε ότι “οι ψήφοι των Σπαρτιατών μεταφέρθηκαν στον Εμφιετζόγλου και σε κάποιον εκλεκτό. Η παραπληροφόρηση στα καλύτερά της, γιατί το συγκεκριμένο πρόσωπο πήρε μόνο 31.000 ψήφους. Οι υπόλοιπες ψήφοι πού πήγαν; Εμείς πέρσι πήραμε 250.000 ψήφους», σημείωσε ο κ. Στίγκας, ενώ αμέσως μετά εξαπέλυσε πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας, ισχυριζόμενος:

«Τώρα λένε κάποιοι ό,τι θέλουν για να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου. Η ΝΔ μόλις σε ένα χρόνο κατάφερε να χάσει 13 ποσοστιαίες μονάδες και 1.000.000 ψηφοφόρους. Και εάν δεν είχαν πετάξει έξω τους “Σπαρτιάτες”, που είναι το μόνο εθνικό κόμμα στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, τότε η συντριβή της ΝΔ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Ο ελληνικός λαός, που έχει εξαπατηθεί και προδοθεί πολλές φορές, έχει και μνήμη και κρίση».

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών»: «Εχει αρχίσει και ψάχνει για νέο πρόεδρο. Ο κ.Ανδρουλάκης, το μόνο που ήξερε να κάνει είναι να κλαίει, από το πρωί έως το βράδυ, για τις υποκλοπές. Το μόνο που νοιαζόταν ήταν πώς θα κοψει την χρηματοδότηση των “Σπαρτιατών” και παράλληλα πώς θα στείλει υπομνήματα με ανακρίβειες στον Άρειο Πάγο».

Παράλληλα, ο κ. Στίγκας εξαπέλυσε επίθεση και στον κ.Κασσελάκη: «Οσο για τον άλλο πρόεδρο, αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σεναριογράφος», ισχυρίστηκε. «Και αφού ο ο κ.Κασσελάκης έλυσε όλα τα εσωκομματικά προβλήματα και θέματα, για τη “σφαλιάρα” στις ευρωεκλογές, δεν είπε τίποτα. Τώρα, λέει, θα φτιάξει ένα ίδρυμα κατά της ακροδεξιάς στην Ελλάδα με παράρτημά του στη Νέα Υόρκη. Όσον αφορά τον κ.Τσίπρα, αφού “τα έκανε ρόϊδο”, θέλει τώρα να φτιάξει και παγκόσμια ιδρύματα. Αυτά είνα αστειότητες».

Αναφερόμενος στη συνέχεια στον πρωθυπουργό, υποστήριξε ο κ. Στίγκας: «Μετά το “βατερλό” που υπέστη στις ευρωεκλογές δείχνει αμετανόητος. Στην πρώτη του συνέντευξη μετά από τις ευρωεκλογές είπε ότι δεν τον αφορά καθόλου η συζήτηση περί δήθεν δεξιάς στροφής της ΝΔ. Συνέχισε να οδηγείς προς το κέντρο, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, και θα δεις σύντομα τον γκρεμό. Δεν μας ενδιαφέρει, όμως, ο γκρεμός της Νέας Δημοκρατίας. Μας ενδιαφέρει ο γκρεμός της χώρας. Είπε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης ότι “δεν κάνουμε πίσω στους ελεύθερους επαγγελματίες. Θέλουμε, λέει, να κερδίσουν περισσότερα από το τεκμαρτό εισόδημα και στη συνέχεια να φορολογούνται για αυτό που δηλώνουν. Και πώς θα γίνει αυτό; Ποιος δεν θέλει να βγάζει χρήματα; Μήπως υπάρχει σωστό φορολογικό περιβάλλον και δεν το ξέρουμε; Υπάρχουν υποδομές σε αυτή τη χώρα; Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πρόσβαση στις τράπεζες; Όλοι είμαστε καταχρεωμένοι».

Επίσης, ο κ. Στίγκας υποστήριξε ότι «παρά την εκλογική ήττα που υπέστη η ΝΔ, μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, συνεχίζουν αμετανόητα την καταστροφική πορεία τους και την ανθελληνική δράση τους».

Τέλος, ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» αναφερόμενος στο μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ, ισχυρίστηκε:

«Προτίμησαν να πετάξουν έξω τους “Σπαρτιάτες”, ένα απόλυτα δημοκρατικό και εθνικό κόμμα, και να αφήσουν μέσα στην εκλογική διαδικασία το φιλοτουρκικό ΚΙΕΦ, να αλωνίζει στη Θράκη μαζί με τη Νέα Αριστερά. Γιατί είδαμε και βουλευτές της Νέας Αριστεράς να κάνουν προεκλογικό αγώνα για το ΚΙΕΦ. Τι χρειάζεται το τουρκικό προξενείο στη Θράκη. Εκεί είναι αναγνωρισμένη και με τη συνθήκη της Λωζάνης η μουσουλαμνική μειονότητα. Πότε θα σταματήσει το θέατρο του παραλόγου; Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε Ελληνες. Και μπροστά στους Έλληνες όλοι κάθονται προσοχή».

ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί