“Σπαρτιάτες”: Αποφράδα ημέρα για την Ελλάδα η 15η Φεβρουαρίου 2024

"Η ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου 2024 θα καταγραφεί από τον ιστορικό του μέλλοντος ως αποφράδα ημέρα για τον ελληνισμό, για το κύτταρο του έθνους μας, την ελληνική οικογένεια",

υποστηρίζουν οι “Σπαρτιάτες” σε ανακοίνωσή τους σχετικά με την χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

“Σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία μαστίζεται από την υπογεννητικότητα, με ραγδαία τη μείωση του πληθυσμού μας, όταν η ελληνική κοινωνία βράζει από οργή και αγανάκτηση κατά της ελληνικής κυβέρνησης, όταν ξεσηκώνεται σύσσωμος ο ελληνικός λαός κατά αυτής της κάστας των φεουδαρχών, αυτή η κυβέρνηση θεώρησε ως άμεσης προτεραιότητας τη νομοθέτηση του γάμου των ομοφυλοφίλων, που οσονούπω θα νομοθετήσει και για την τεκνοθεσία και το δικαίωμα απόκτησης παιδιών μέσω παρένθετης κύησης”, προσθέτει το κόμμα, ενώ ισχυρίζεται ότι “η κυβέρνηση “εκτέλεσε” το βράδυ της Πέμπτης την ελληνική οικογένεια και την συντηρητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας”.

Παράλληλα, οι “Σπαρτιάτες” υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, ότι «το νομοσχέδιο αποτελεί θεμελιώδη ανατροπή του εθνικού δίκαιου και έρχεται σε αντίθεση με εκατομμύρια Έλληνες και δεν έπρεπε να το καταθέσει η κυβέρνηση. Δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνει γιατί δεν συνιστά ανθρώπινο δικαίωμα. Μακάρι να ήταν μόνο ψέμα, είναι ψευδεπίγραφη επίκληση για ανθρώπινα δικαιώματα ένα, “μη μιλάτε τα κεφάλια μέσα”, τόνισε με σαφήνεια ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ωστόσο, για πρώτη φορά, το κυβερνών κόμμα έχασε την δεδηλωμένη σε νομοσχέδιο που κατέθεσε, δημιουργώντας εσωκομματική κρίση περί της ιδεολογικής ταυτότητας της Νέας Δημοκρατίας”.

Τέλος, οι “Σπαρτιάτες” αναφέρουν, μεταξύ άλλων:”Υποσχόμαστε στον ελληνικό λαό πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε υπέρ βωμών και εστιών και ότι θα είμαστε οι θεματοφύλακες της ελληνικής οικογένειας. Πολλαπλασιάστε μας, με την αγανάκτησή σας, την οργή σας, την συμμετοχή σας, την ψήφο σας. Δώστε μας τη δύναμη να ανατρέψουμε αυτόν τον φαύλο νόμο”.

(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί