ο οποίος καταφεύγει συχνά σε επιχειρήματα και συνθήματα που κινούνται στα όρια της ακρότητας.
Αυτή τη φορά, ο νεαρός βουλευτής του κόμματος Βαρουφάκη, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, προτείνει να μπει κόφτης στον πλούτο και να απαγορεύεται κάποιος να αποκτήσει πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσόν.
«Αν είναι ντροπή να έχουμε φτωχούς, γιατί να μην είναι ντροπή να έχουμε πλούσιους; Γιατί να μην υπάρχει κόφτης πλούτου, πχ. για αρχή τα 100.000€. Γιατί να μην απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να σου αφαιρούνται; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα», γράφει στην ανάρτησή του στο Twitter.
Φυσικά η πρότασή του έγινε δέκτης πολλών ειρωνικών σχολίων από χρήστες:
Αν είναι ντροπή να έχουμε φτωχούς, γιατί να μην είναι ντροπή να έχουμε πλούσιους; Γιατί να μην υπάρχει κόφτης πλούτου, πχ. για αρχή τα 100.000€. Γιατί να μην απαγορεύεται να έχεις ετήσιο εισόδημα πάνω από αυτά και να σου αφαιρούνται; Καιρός να βάλουμε εμείς την ατζέντα.
— Kriton Arsenis (@karsenis) July 19, 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τασούλας: Η ελληνική γλώσσα μιλιέται από λίγους, ωστόσο απλώνει τις ρίζες της σ’ όλες τις γλώσσες του δυτικού κόσμου
- Συζήτηση Γεραπετρίτη – Μπαμπινιώτη για την παγκόσμια ημέρα της ελληνικής γλώσσας
- Ισπανία: Οι σιδηροδρομικοί ανέστειλαν την απεργία τους – Κατέληξαν σε συμφωνία με την κυβέρνηση
- Κάμερα κατέγραψε τη διάλυση του κομήτη C/2025 Κ1 – Δείτε τη διαστημική φωτογραφία της εβδομάδας
- Κυρ. Μητσοτάκης: Εθνική προτεραιότητα η στήριξη της ελληνικής γλώσσας
- Ζαχαριάδης: «Το κρίσιμο στοιχείο είναι να συγκροτηθεί ένας πόλος ανταγωνιστικός στον κ. Μητσοτάκη»
- Βουλή: Άνοιξαν οι ηλεκτρονικές πλειοδοτικές δημοπρασίες για τη χρήση αιγιαλού και παραλίας
- Βρετανία: Το Μπάκιγχαμ θα συνεργαστεί με την αστυνομία, αν το ζητήσει, στην έρευνα για τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Σκάνδαλο ΓΣΕΕ: Και νέα πρόσωπα στο μικροσκόπιο της Αρχής για το Ξέπλυμα
- Η Ουάσιγκτον σύναψε πυρηνική συμφωνία με την Αρμενία









