Σία Αναγνωστοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρέθηκε σε οικονομική δυσχέρεια εξαιτίας των «11»

Με μια ανάρτηση στο Facebook η βουλευτής Αχαΐας, Σία Αναγνωστοπούλου, δίνει τη δική της απάντηση στις πρόσφατες διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά του κόμματος.

Συγκεκριμένα, η Σία Αναγνωστοπούλου γράφει μεταξύ άλλων ότι οι βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΎΡΙΖΑ πλήρωσαν την πάγια μηνιαία εντολή μέχρι και το τέλος αυτού του χρόνου.

«Δηλαδή και 1,5 μήνα μετά την αποχώρηση. Κάποιοι βουλευτές που έμειναν δεν πλήρωναν ποτέ και μάλλον δεν πληρώνουν και τώρα. Επομένως ο ΣΎΡΙΖΑ δεν βρέθηκε σε οικονομική δυσχέρεια εξαιτίας των «11» αναφέρει η Σία Αναγνωστοπούλου.

Συμπληρώνει ότι «μέχρι την παραίτηση Τσίπρα τα οικονομικά του ΣΎΡΙΖΑ ήταν απολύτως τακτοποιημένα. Δεν χρώσταγε πουθενά και σε κανέναν».

Τονίζει ότι «είναι παράδοξο που με τις εγγραφές τόσων χιλιάδων μελών -έτσι τουλάχιστον λέει η ηγεσία- ο ΣΎΡΙΖΑ βρίσκεται σε τέτοια οικονομική κατάσταση. Τα μέλη συνεισφέρουν, όπως και οι βουλευτές και τα στελέχη και οι πάντες, γιατί στην Αριστερά η συνδρομή ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός, συνιστά εμπέδωση του “ανήκειν “, της αλληλεγγύης, εντέλει της κομματικής λειτουργίας».

(Newsit – intime photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί