Σε δύο στρατόπεδα χωρισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ! Ποιοί θέτουν θέμα ηγεσίας; – vid

Εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τις εκλογές στις 25/6.

Αυξάνονται οι εσωκομματικές «αναταράξεις» στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη βαριά ήττα στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σήμερα στις 5 η ώρα ξεκινάει η συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει την εισήγησή και στη συνέχεια αναμένεται το αποτέλεσμα της συνεδρίασης αλλά και τα συμπεράσματα που θα προκύψουν.

Πιθανότατα στην συνεδρίαση να συζητηθούν και ζητήματα που αφορούν σε «εχθρούς» του κόμματος, άτομα που «πολέμησαν» το ΣΥΡΙΖΑ και έπεσε το ποσοστό του κατακόρυφα.

Στελέχη της Κουμουνδούρου υπερασπίστηκαν τον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας όσα εισηγήθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, «αηδιαστικές».

Το τελευταίο επεισόδιο έχει πρωταγωνίστρια τη Ρένα Δούρου, η οποία καταφέρθηκε εναντίον του Δημήτρη Παπαδημούλη μετά τις δηλώσεις του περί αξιοποίησης νέων στελεχών που διακρίθηκαν στις εκλογές, όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Παρόλα αυτά, ο πρώην υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ξανθός θέτει ευθέως το ζήτημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως η πολιτική και το πρόγραμμα του κόμματος δεν έχει επικοινωνηθεί σωστά και έχουν γίνει λάθη.

(megatv – intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί