επισημαίνει σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάριος Σαλμάς.
Όπως τονίζει ο κ. Σαλμάς, επικαλούμενος και σχετικό δημοσίευμα, «το κόστος της κλοπής για τους καταναλωτές υπολογίζεται σε 120 εκατ. ευρώ ετησίως, το κράτος χάνει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από φόρους, ενώ όσα πρατήρια σφραγίστηκαν λόγω νοθείας από τον Ιούνιο, σήμερα λειτουργούν κανονικά».
Τέλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής κάνει λόγο για «τεράστια προσωπική ευθύνη του υπουργού Ανάπτυξης», σημειώνοντας ότι είχε ενημερώσει τόσο τον ίδιο όσο και τον πρωθυπουργό στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον περασμένο Ιούνιο, για την λαθρεμπορία στα καύσιμα και «ελάχιστους μήνες μετά το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο διαπιστώνει την τεράστια έκταση -1 στα 4 πρατήρια στην Αττική- της απάτης, επιβεβαιώνοντας απόλυτα την παρέμβασή μου».
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο