Η Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα, αναφέρθηκε στη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν έπρεπε να εκδοθεί… silver alert για μένα», είπε αρχικά η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν έθεσα καμία παραίτηση στη διάθεση του προέδρου, αλλά αμέσως μετά το αποτέλεσμα, στην πρώτη συνάντηση που κάναμε για να δούμε πώς πήγαν τα πράγματα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και του προέδρου, όπως νομίζω ότι θα έπρεπε να κάνει στη θέση μου κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται ότι φέρει κομμάτι της ευθύνης.
Δεν ήταν θέμα παραίτησης, κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά, όποιοι δεν είναι δεμένοι σε καμία καρέκλα, λέμε “εδώ είμαι αν νομίζετε ότι”. Δεν είναι θέμα παραίτησης».
Σχετικά με την εσωκομματική κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, η ίδια ανέφερε ότι είναι λογικό να «ακούγονται κάποιες γκρίνιες εντός του κόμματος μετά από αυτό το σοκαριστικό αποτέλεσμα», ενώ έκανε λόγο και για «οδυνηρή ήττα που μας πίκρανε», παραδεχόμενη ότι δεν περίμενε τέτοιο αποτέλεσμα.
( eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μάργκοτ Ρόμπι: Ξανά με μυθικό κόσμημα στην πρεμιέρα για τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη», vid
- Ενίσχυση των ψηφιακών υπηρεσιών του DASHBOARD – myEFKA
- Μια “μικρή ομάδα” Αμερικανών στρατιωτών βρίσκεται στη Νιγηρία
- Αδιανόητο συμβάν στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα δάγκωσε κι έκοψε το αυτί του 57χρονου συντρόφου της
- Συνάντηση Δένδια – M. Rogers: Συζήτησαν για την εμβάθυνση των ελληνοαμερικανικών αμυντικών σχέσεων
- Επεκτείνεται το Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης στη Δυτική Μακεδονία- Ποιοι δικαιούνται τις 10.000 ευρώ
- Οι συνομιλίες με το Ιράν θα διεξαχθούν όπως είναι προγραμματισμένο, λέει η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου
- «Η Ολυμπιακή Εκεχειρία είναι αναγκαία», γράφει στην «La Stampa» o Γιώργος Παπανδρέου
- “Leonardo”: Η νέα ισχυρή καταιγίδα που απειλεί Πορτογαλία και Ισπανία μετά το φονικό πέρασμα της Κριστίν
- Σημείο των καιρών; Τι αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων









