Παππάς-ΣΥΡΙΖΑ μετά από 4 χρόνια: «Πληγώσαμε τη μεσαία τάξη…»

Mea Culpa χωρίς αντίκρισμα...

Στο οικονομικό επιτελείο των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε τα βέλη του ο Νίκος Παππάς, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρωτοκλασάτος υπουργός του.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι πληγώσαμε τη μεσαία τάξη και την πληγώσαμε σημαντικά. Και δεν αναγνωρίσουμε ότι τα 37 δισ. που μαζέψαμε ήταν ή άλλη όψη μιας υπερφορολόγησης, θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο σφάλμα. Τα 37 δισ. ευρώ μαζεύονται με φόρους, δεν πάθαινε κανένας τίποτα εάν ήταν 30» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς παρέπεμψε στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εδώ ήρθαμε να τα πούμε όλα, εκτός από αυτά που πρέπει να ειπωθούν στα όργανά μας.

Είναι το ενδεδειγμένο και αυτό σε ό,τι με αφορά θα πράξω. Η συζήτηση έχει ανοίξει, είμαστε κόμμα με δημοκρατικές διαδικασίες, θεωρώ ότι η συλλογική μας λειτουργία έχει δώσει ένα βηματισμό σοβαρό, έχουμε λύσει τα θέματα της ΚΟ, είχαμε μια συγκροτημένη κοινοβουλευτική παρουσία» σημείωσε χαρακτηριστικά απαντώντας ερωτηθείς για το αν είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος.

«Και έχουμε κάθε δυνατότητα αυτή η διαδικασία να είναι μια διαδικασία που θα σηματοδοτήσει μια ανάκαμψη, θα βοηθήσει να έχουμε σοβαρή συμμετοχή στην εκλογή νέας ηγεσίας και θα δώσει το στίγμα για το που θέλουμε να πάμε»

(newsbomb – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί